Followers

Sunday, September 2, 2012

Kami Anak Malaysia,MERDEKA



Assalamualaikum...

Malam kemerdekaan! eh bukan malam raya ye,30.8.2012 hari khamis tempoh hari

1st time aku nak pi sambut merdeka tengok bunga api! gayat katakan...

nak katakan sebelum2 ni aku tak pernah rasanya pi sambut sama membe2

eh sebelum ni aku pergi sambut sorang2 kah??tak mungkin..aku hanya sambut kemerdekaan depan Tv sahaja

tahun ni aku berkesempatan nak pergi sambut sama kawan2 Ijat Aben,Hafiz,Amir 4orang jee termasuk aku..

Port pertama diatas padang dataran pahlawan,menantikan bunga api! 

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Hot model melaka ijat aben..

Shoot4

Shoot5

Shoot6

lepas je abis bunga api,perut masing2 plak meletop!! apa lagi terjah McD plak

Shoot7
Shoot8

Kentang Merdeka!kau adooo!

Shoot9

Bos!! Amir Naufal NA thanks you sudi dan merelakan hati amik gambar kita orang!

Shoot10
 Hafiz

Shoot11
 Ijat Dan Amir

Shoot12

hantu makan!ni segala hantu..hantu kemerdekaan jugak!

7 comments:

Shazney Shamsuddin said...

comey hehehe

selamat hari merdeka :P

zizidiazora said...

kemerdekaan yg dikecapi bermkna kita bebas bukan sekadar drp penjajahan fizikal malahan mencakupi spiritual dan mental...anda bgmana?

Amir Naufal said...

huhuhu anak merdeka la kita :P

Aesya Zealous said...

slmt hari merdeka :)

Pezol Stylez said...

hahaha...hantu merdeka abad baru!!

Nurul Wabilah said...

i was there too...:)))

Edy Fee said...

mmg merdeka..smp ke fries pon jd mangsa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...