Followers

Saturday, September 22, 2012

Khas Untuk Pencinta Kucing "Miawwww"



Assalamualaikum...

Entry khas untuk pencinta kucing saja,yang tak nak bercinta sama kucing harap jangan singgah erk...

aku cintakan kucing! ye serius tak tipu aku lebih rela kahwin sama kucing! sebab kucing comel,manja,ada bulu yang lembut,kau ada! eh..

masa aku pergi ke KL hari tu aku ada pergi satu rumah,yang dipenuhi dengan kucing2
sebanyak 20ekor!

gila tak gila!masuk2 tengok kucing depan pintu! teruja gilaaaa.....1st time pergi rumah orang yang  ada kucing banyak!

sumpah saya suka kucing2 itu~

mari layan gambar yang sempat aku snap masa dekat sana,mesti gamai yang geram dengan kucing2 ni! 

erkk gerammm rasa nk gigit huhu~





yang ni mak bunting! tak lama lagi beranak la tu..pun manja i like


puteri salju,tengok bulu dia cantik kan?


"kucing celah pasu bunga"rasa2nye dia nak buat apa?

ok lambat biar aku bagi jawapan..
kucing ni nak pi minum air dalam pasu tu huhuhu~


yang ni kucing manja i like..tak takut orang...ni jantan nama dia boiboi


ok yang ni best,aku tak tahu kenapa dengan kucing ni,dia berminat dengan kasut silver ni..asyik
cium kasut tu!



"kucing celah kerusi"port baik punyeee...


"akak nak masak jap"kucing celah dapur...



kucing paling aku suka! comel..eh yang belakang tu kucing belanda...


 pun boleh,aku umpan dorang bowl,time ni best semua berkumpul...

yang mana jantan dan yang mana gurl2 pun aku tak sure,sebab bulu dia banyak sangat! tak pernah cukur leteewww..

20 comments:

Pezol Stylez said...

nice kucing...i suke gak kucing..specially kucing belanda..eh

bukankosong said...

chumil chumil belaka

Izzah Azizah said...

ya Allah ! i'm the most craziest fan of kucing !! boleh jadi loklak kalau pergi situ. hahaha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

umah sape ni pokcik??

nadear nyanyaw said...

Jarang singgah blog ni but this time I kena singgah and dah singgah pun. Seriously I like this entry.

Fiq Fikri said...

Pezol Stylez:ahahha pun bolh tu kucing import mali ehehe

Fiq Fikri said...

bukankosong :kan kan comel gila

Fiq Fikri said...

Izzah Azizah:yeahhh sama la mmg tak tentu arah tgok kcuing bayk

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :rumah mak andam dkt kl huhuh dia ad jual anak kucing jugak huhu kalau nk nnt ak bg no

Fiq Fikri said...

nadear nyanyaw :ehhehe thanks you dear :)

SYAH'IZZAT said...

semua kucing kembang siot bulu...

Shila Elisya said...

comel nya..nama boiboi tuh same ngn kucing saya.:)

comeliness_zaty said...

comelnye..byk bulu..dorang sume tak kesah eh klo kite pegang dye? :)

luqman zakaria said...

cumil lorhh!! kat bb kadang2 ade uncle tuh bawak kucing banyak banyak ..best tgk~

Zharif Azis said...

omagod kucing >___< aku pon suka kucing , lagi2 bulu yang kembang2 .

Zatty Musyux said...

GIVEAWAY TERBARU ! nak LOMO CAMERA ? IPAD ? CANON CAMERA ? join sini ^_^ cepat !

http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/09/misc-giveaway-by-fatin-fitrah-dan-aina.html

Rizal Murad said...

Giler comel2x sumenya.. :3

Edy Fee said...

jadi papa kucing dh ni.hehehehe obses dh.ehheheheh tp warne klabu cun comel gak kucin2 ni

Jna marcello said...

im goinggg CRAZY!!!!! nakkk !!!;/
meow kite sebijik cam puteri salju tu her name is MIKA..hilang ;/

sufian.ghaffar said...

Wehhhhhh kucinggggggg... perghhhhhhh semart semuanya... klu aku ade situ hbs kucing tu aku cubit2... comel sgttt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...