Followers

Monday, September 3, 2012

Lagu Tema SaifulNita : Ku Pilih Hatimu



Assalamualaikum...


Ku pilih hatimu lagu!!

tema untuk drama SaifulNita yang akan mengantikan drama 7ramadhan di tv3..

Samarinda SaifulNita akan bermula pada 4.9.2012 hari selasa,dan diminta semua tunggu didepan tv kalau boleh buat jajan sekali baru syokkk!!

Oh Kilafairy!! minat gila sama dia ni,Kilafairy je tak gila kan aku "pasrah"~

eh! ada yang pernah dengar lagu Ku Pilih hatimu tak?kalau tak,aku nak bagi korang dengar untuk pertama tama kalinyeee~




1st dengar iklan samarinda tu saifulnita! mebuak2 pi cari lagu ni,akhirrnyaa jumpa jugak tak 

sia2,thanks google!!kau la sumber segala ilham ku erkk~

ah apa lagi moh lerr kita download lagu ni...


p/s Samarinda SaifulNita Tv3


2 comments:

Miss Fifi said...

ske sngat lagu nih.
first time tgok video klip,mcm sedih je ^^,

zizidiazora said...

maaf la fiq, xsempat nak tengok tv. awak tengok la pastu citer balik kt abg zizi k...hahaha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...