Followers

Thursday, September 13, 2012

Photoshoot With Jason Oung Photography Part2



Assalamualaikum...

yeahh!! sampai jugak entry part 2 untuk photoshoot with Jason Oung Photography!

untuk shoot part 2 ni tak pernah lagi aku buat! wauuu kejut kerrrr.

jangan nak tekejut sangat
macam tak pernah tengok kan!! dekat google,jangan nk berselindung lagi huhuhu~

ni adalah pengalaman baru bagi aku untuk mencuba shoot macam ini!

aku cuba jugak walaupun badan aku tak berapa cantik hukhuk sedih~


abaikan badan kecik ker badan besar semua sama eh! tak seksi pun..
jangan berdarah hidung sudah lerrrr!!

Shoot1

Shoot2

Shoot3



Shoot4

Shoot5

Shoot6
 dan ni adalah picture terakhir aku!

bak kata jason oung "Sexy But Not Too Sexy"yeahhh! i like.....

dan aku nak ucapkan terima kasih kepada jason yang banyak mengajar aku time shoot!next time pasti jumpa lagi!



9 comments:

Ri said...

aduh!
the 'not too sexy' pun bole tahan gak gamaknye! :p huhu!

misz sempoi said...

weh gay sgt ko...hahahaha yg number 3 tuh keras x neutral...

Chenal said...

nampak la international skett!

Edy Fee said...

perghhh siyes awesome...credit to both...photographer and model

Fiq Fikri said...

Ri :kakakakakaka huhu thanks you :)

Fiq Fikri said...

misz sempoi :huhu gay pun tergoda tgok ahahha..kerass ek,:D

Fiq Fikri said...

Chenal:ehhhehe kan! i like :P

Fiq Fikri said...

Edy Fee:huhuhu thanks edy!!

El-Janna said...

wawah wah~ kelas kaw maria~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...