Followers

Saturday, September 1, 2012

Sejarah Di Facebook Bukan Di Instagram Part2



Assalamualaikum...

Entry ni sambungan dari entry "Sejarah Di facebook bukan di Instagram Part1"

hari ni plak Part2 kemain bebanyak part la kan! aku kalau boleh nak buat collection dalam blog aku..nak buat Part 1 sampai la part 10 atau pun lebih 10~

kepada sapa2 yang ada Instagram untunglahhh!! diuacapkan oleh saya,kesian pengguna Blakberry tak adoooo~


time raya pertama shoot family abah dengan mak kemain mesra lagi!


Ni shoot dekat luar rumah,bersama gadis2 yang sudah berkahwin Time raya pertama
macam2 gelagat..



petang raya,masuk kan kuih dalam bekal,terasa lagi kehagatan petang raya tu kalau aku tengok gambar ni sob sob..



 ni time puasa photoshoot wedding untuk astella bridal,penat teramat penat!!


yang ni plak busy edit gambar wedding sendiri


gambar ni sebenarnya dah lama,tapi aku pos lagi sekali,sebab smart gilak !!


RIZKY kelihatan besar disitu! time ni kemain susah lagi nak snap gambar dia...


Rizky tidur salam bakul hantaran..padahal aku angkat dia tengah tidur masuk dalam bakul ni
boleh nampak dia macam kaku sikit tidur


Lynda Roslan,cantik bukan dia?sampai aku buat Wallpaper untuk BB aku..Sebab terlalu cantik!awww..














Rizky lagi! wall aku penuh dengan gambar Kucing aku ni jeee! pamousss kau! tengah bosan2 dia la jadi model aku huhu~


 P/s Facebook Atau Instagram!

2 comments:

Izz Latif said...

Rizky si kucing tu comel !!
;)

diyanah dzai said...

kucing tuuuu ! comel gilaaaa :) hmmm saya pilih instagram, tak yah susah susah nak edit kehkeh :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...