Followers

Wednesday, October 10, 2012

BBQ Orang Teruna!



Assalamualaikum...

BBQ orang bujang sangat la kan! BBQ anjuran abg azizi di tasik anjung durian tunggal melaka

kehadiran untuk W VIP sahaja eh!

jamuan ni diadakan untuk pemergian ijat aben ke china,untuk melanjutkan pelajaran dekat sana selama 4 tahun!

lepas ni,tak dapat makan,masakan en azizi lagi! masakan yang sangat sedap dan best! tak tipu punyaa,100 bintang kalau boleh bagi!...


banyak bukan! makanan tu!!!!..khas untuk 6 orang termasuk jurucamera..makan la sampai pengsan!
.
.
.

 turun serta Amir Naufal,Ijat Aben,Efun,dan artis jemputan Hizami Rahim,tu pun dia mahu 

balik awal ada hal..yela artiss show sana sini huhu~
.
.
.


sesi masak burger bakau!
.
.
.


Canibal! bila dah dapat makan~
.
.
.


yeahh ni dia ayam yang sudah di bakau! ciptaan en azizi,tukang masak adalah kami.anak2 muda..
.
.
.
.
.
.

 amir dan abg ijat tersayang..




p/s lepas ni nak belajau dekat oversea la! nanti dapat makan bbq huhuhu!ijat aben jangan lupa BBFmu di malaysia nanti..sangat sodiissss


8 comments:

Izz Latif said...

sedapnya!
urgghhh *kesat air liur menitik2 atas keyboard
;p

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

owwhhh dia sambung study kat china..belah mne???

zizidiazora said...

wow...very2 appreciated adik2 ku semua dpt dtg memeriahkan suasana. syg zami balik cpt sgt...makan sgt banyak..makan sampai fengsan...teruk ada orang tu makan banyak pastu pegi buang dan sambung makan lagi..cisss....

Fiq, ni nk tanya tasik anjung tu kat mana? hahahaha...kalu ye pun xcited jgn la sampai meroyan. nama tempat pun dh salah tulis...saman kang...

luqman zakaria said...

manyak nye..huhu~

Syakir Rahman said...

fuhhh...bnyak tuh...tapi yg makan 6 org je... =D

Gillette Flores said...

Burger bakaarrrr!!!
Teringin nak mamam.
Tak pernah mamam lagi (:

Nafisah said...

sedapnya :):):) nanti lenkali kte g yer :) huhu

ZWAN SABRI said...

untungla abg zizi blanja.. HAHA.. btw, W for WVIP tu stand utk apa?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...