Followers

Monday, October 8, 2012

Rizky Inginkan Bakal Suami Flate Face



Assalamualaikum...

holaaa...hari ni update pasal my anak rizky martin! gituu kan

anak sangat! sapa mak dia?erkkk....

baik la hari ni special sikit entry pasal rizky yang telah masuk 5bulan umurnyaaa!

pejam celik,pejam tak celik2 dah besar anak aku ni

rasa cepat betul masa berlalu,tak sabar nak tunggu dia membesar lagi,

dan tiba waktunyaa aku akan carikan dia jodoh! sapa kah pria itu?

ciri2 pria tersebut,mesti kucing maskulin,dan flate face gituuuu....


aksi2 yang terlampau rizky memanjat pokok setiap hari,sebab aku tak mampu nak belikan dia cat tree huuu~



candid time,tak sangka dapat snap dia tengah menguap! perhh smart!


P/s siapa boleh sponser kucing flate face untuk bakal suami rizky?

11 comments:

Jna marcello said...

alahaiiii cute nye meow anda ;)

CekbOlat-bOlat said...

pehh . comel gilakk kucing ni.. baka apa la ni

zizidiazora said...

hai fiq dh xsabar nk cari menantu... ni anak yg gatal atau bapak dia yang nk menggatal? hahaha..

Pezol Stylez said...

meowwwwwww!

ZWAN SABRI said...

Untungla kawen dengan kucing.. HAHA..
btw, comeyla anak hang.. bekenan aku.. :)

Sara said...

hantarannye berapa yer?? :)

luqman zakaria said...

cumil alolol0o~

Shasha Yacob said...

comel lah kucing tu, eh, pengemar kuching ke?

Megat Emy said...

tomel nye... >.<

Gillette Flores said...

Kata orang, jodoh tu biarlah datang dengan sendirinya ;p

Mila Ahmad said...

kenapa cumel sangat tu. sabar lah ye jodoh ditangan tuhan eih ? kucing tu kan ? hahaha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...