Followers

Tuesday, November 6, 2012

Kahwin "Astella Bridal II"



Assalamualaikum...

Asyik kahwin je kan! orang pun confius yang mana satu la bini aku kan!

tak apalahh biar banyak bini,janji bini sayang saya erkk!

baiklah,hari ni ada sedikit gambar nak aku pertonton kan pada reader blog aku ni ahh! kalau ada la kan!..kalau tak ada tak apa...pasarahh~

photoshoot baju wedding dari astella bridal,kali ni 2kali aku bekerja bersama astella bridal
baju butik ni sangat santekk!

dan dapat banyak sambutan sejak akhir2 ni cehhhhh!


Photographer : Amir Naufal Photography

Mua: Astella Bridal

Butik :Astella Birdal

Talent :Mata Hati Ikin "top model melaka"

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

alhamdulillah sesi photoshoot berjalan dengan lancarnyee! tak lupa jugak terima kasih Macha Studio!

untuk bertanyakan pakage perkahwinan boleh PM Amir Naufal Photography "Melaka"
Harga boleh dirunding lagi cehhh~

dan boleh Pm Butik Astella Bridal untuk dapatkan baju2 yang cun "Melaka"


P/s Selamat Pengantin Baru eh!

5 comments:

Mila Ahmad said...

biru tu nice

Joe_Hans said...

Xtakot hilang seri pengantin asyik kawen jer fiq?? Hahaha

luqman zakaria said...

due2 nice.. tp lebih suke yg kaler biru..lol

zizidiazora said...

selamat pengantin baru untuk kali yg ke.......entah..hahaha

Gillette Flores said...

Muka you pakai baju biru tu nampak kusam.
Touch up sikit kasi nampak fresh kalau nak masukkan dalam profile :)

Jujur dan ikhlas ni :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...