Followers

Thursday, November 1, 2012

Khas Untuk Lelaki "Mens Biore"



Assalamualaikum...

Pencuci muka khas untuk lelaki,kalau yang girl2 nak try pun boleh,comfirm jadi awww...

sebenarnya pencuci muka jenama mens biore 1st time aku cuba,sebelum ni pakai uberman dan 

ganierlight sebulan pakai muka tak jdi macam fahrin ahmad pun~


lakonan sebabak2 konon2 la ni...

dan aku telah membuat keputusan,mahu menggunakan pencuci muka men biore,

nampk macam bagus,terus amik satu!tak pikir 10kali

hope bagus la pencuci ni..



buat lelaki diluar sana,jangan pikir kita ni sebagai lelaki tak perlu cuci muka,kita sebagai lelaki perlu jadi cantik,biar orang sedap mata memandang..

asyik perempuan je nak cantik kan!,laki pun nak jugak muka cantik awwww...



P/s awak guna pencuci muka jenama apa?jum Berkongsi Bersama Rahsia Kecantikan Anda~

12 comments:

Lelaki Ini said...

dah try dulu..
tapi tak ok pun..
skrg guna garnier for men..
memang la tak macam fahrin ahmad..
tapi memang ada improvement..

Izz Latif said...

Kalau tak ok jgk,
try Vaseline for men
bagus!
tp jgn lupa beli scrub sekali
pencuci muka je xcukup
;)

Izzah Azizah said...

try fair&lovely, lelaki pun boleh pakai tapi jgn risau tak bertukar jadi gegirl. haha

luqman zakaria said...

betul cakap izz latif! try guna vaseline for men! memang syok!

Santan Manis said...

waaa...patut laa muka licin habiss :D

Karl Hummingbird said...

Penah pakai Nivea?? Pon ok gak... I dari dulu pakai Nivea.. Nanti update k ok ke x Biore ni. Hehe

::FAIZ:: said...

pakai yg sesuai dgn kulit kamu, kalau mahal pun tp x sesuai xde ape jugak. so cuba cri yg sesuai dgn kulit, maksudnya yg tak merosakkan kulit kamu...

feezz said...

pakai nivea pon okey gak. haha.

Joe_Hans said...

pakai kertas pasir jerla fiq...haha

KhairuL Najmi said...

dah 8tahun guna produk SIMPLE.dulu wk2 drja4 smpai tgktan 2 ade mslh jrwat batu yg amat dhsyat.lps cbe simple alhmdulillah serasi smpai skrg =)

MawardiYunus said...

guna nivea bro huuhu

TSYA'Z (~_^) said...

hehehehe. suka tgk lelaki yg jg muka. :)).

owh ye, im using clearskin from avon. mmg sgt berkesan. jerawat cnfirm clear. :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...