Followers

Saturday, November 24, 2012

The Twilight Saga Breaking Dawn Part2


Assalamualaikum...


The twilight saga breaking dawn part 2,semua harus pergi tengok!

 ada yang dah tengok cakap 

tak best,tapi aku tengok best ajoo,mungkin lain orang lain cara erkk...

part 2 ni sambungan dri part1 yang pernah korang tengok dulu tuuuu....


1.Romantik so sweet

2.aksi2 yang tak kurang hebatnyeee...

3.bagi yang umur 18tahun kebawah,jangan nak berangan mahu tgok,nak tengok beli CD tgok dalam bilik..

4.jalan cerita dia yang agak best

5.yang pernah tengok dari season yang sebelumnye dia akan lebih hayati part2 cehhh

6.harus pergi,dan pergi tengok....

7.harus tengok yang 2D xyah nak kedekut sangat tengok yang biasa,nanti tak best baru tahu,percaya atau tidak mari try huhu~

8.10 bintang,aku mahu tengok lagi! sumpah best..

9.ada sedikit geram jugak nantikan!!~

10.Alice



9 comments:

farhana said...

Plan nak tgk lagi sekali jugak. Kali ni kat imax. Nak tengok apa yang bezanya =)

ZWAN SABRI said...

Yang tgk rasa x best tu maybe sbb depa x ikut the previous twilight kot..

afiqamustafa said...

X berkesempatan nak pegi.. Kat tmpat nih pagong pown x dak.. Wayang byk.. Hehehe.. X sabar nak blek kl nak tgk..

Syafiqah Azmi said...

bella sangat kuat. Enjoy gile masa d belasah Jacob. Alice, she can see future.:D

comeliness_zaty said...

tgk kt trailer bella mcm kuat je. nk kne g tgk ni. dlu bella xd lwn2 cmni kan

luqman zakaria said...

nak tgk tp takut x phm sebab yg dulu2 xpernah tgk..

hafiz hafizol said...

td baru baca review dr osman .. Dia cakap x best.. berbeza benar la dr ko yg ckp best gilaa... depends la kan..

ahmadhiSyam said...

pe bende yg geram tu? argh geramnya gua nk tau..kne tgk jugak la ni..

Adam Haiqal said...

suka ALICE!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...