Followers

Thursday, December 27, 2012

Jahanam Style Rambut 2013


Assalamualaikum..

lama benau tak update blog,mak etonn busy sejak 4menjak dengan anak2 lagi.."anak kucing"

fuhh susah betul jadi ibu ni..

baik la hari ni aku nak tunjuk style rambut 2013!hamikk kau jahaman style jadinyeee...

so yang mana satu menjadi pilihan hati semua orang,untuk 2013??


semua terletak di tangan anda untuk memilih...

9 comments:

Hnahdy said...

adoi.. yang elok pun style saya :)

SYAH'IZZAT said...

kau demam ke fiq.... aku rindu burger bakar.. hahaha

WaRNa PeLaNGi said...

no 4 kot haha

eszyamin said...

banglah style superb, mybe u cn be a pioneer untuk mmperkenalkan pesen rambot itu yg akan dibanggakan rakyat malaysia pd 2013..boleh??

Laila Nasir said...

banglah style tu terbaik lah !! :D

Gillette Flores said...

Of course lah style saya tu cik abang oiii ;)

ZWAN SABRI said...

Style Saya lagi better.. huhu

luqman zakaria said...

"style saya " paling ok...tapi kalau nak paling kool..boleh try banglah style...hehehe

Asyraf Arif said...

banglah style cool gila ! haha epic ! HAHAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...