Followers

Monday, March 5, 2012

Hadiah Untuk B'day Boy_Lelaki Geek





Assalamualaikum..

happy bday to me....yahoo dapt hadiah cokelat dan perfume dari seseorang yang sangat misteri..
perlu ke aku sebut nama berliau?

dah nama pun misteri nama pun mesti la misteri nusantara,erkk

sebab yang bagi cokelat pun misteri lerr.komen blog ala2 misteri gitu tiada gambar...


yang ni semua hadiah dari jejaka misteri yang bernama ziziedora..thankss abg zizi..
suka cokelat yang gold tu!! 

rasa macam nak gol je makan sedap gilak..


dan 
hadiah ni pulak datangnye dari faradiela mokhtar terharu!! best dapat hadiah dari farah...

thanks faradiela..tahu2 je badan kita ni busuk!! dia bagi kita perfume sama deodran kan??


hadiah dari amir naufal???


Soul Garden Okeeyy...Tahu2 Aje AKu Suka Makan..Thanks Amir Naufal...
gambar tiada...sebok aje makan...:D



p/s Thanks lagi sekali yang mana sudi wishh bday boy kita ye hamboii manja gitu :D

Happy Bday To Me 21Tahun




Assalamualaikum..

alhamdulillah 04.03.2012 genap umur aku ke 21 tahun..
sapa cakap aku tua?aku muda lagi ok...

bergetah dan mantap erkk....

alahaii macam nak nangiss pun ada cepat betul masa berlalu..

umur pun dah semakin meningkat,perangai erkkk macam budak2 kan!!
kanak2 ribena gitu...





yang sudi wissh aku dekat facebook tu thanks sangat2
terharu wokk!!!..

dan impian aku adalah22....dot dot dot

 doa kan apa yang aku impinkan akan tercapai,pada suatu hari nanti isyallahh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...