Followers

Friday, March 16, 2012

John Carter BEST 4.8



Assalamualaikum...


ah ah ah aku sudah lama rancang nak pergi menonton john carter tapi tak kesampaian...
asal nak pergi tengok je cancel..

dan malam semalam sudah kesampaian untuk menonton john carter...

macam2 pandangan aku dapat dari budak2 Fb ada yang cakap tak best,ada yang cakap
boleh la,ada yang cakap best gila...

poning!! 
jadi aku buat keputusan pergi tengok sendiri lagi baik kan?erkkk...

Part Yang Menarik

ternyata cerita John Carter dapat memikat hati aku yang halus ni dan sangat2 puas hati, berbaloi..!!!
erkk legaa dapat tengok.

banyak aksi yang best,ada jugak sedikit komedi,ada romatik2,dan ada part yang sedih2
perfect!! cukup rasa vavavava....~

kisah cinta antara planet marikh dn Bumi so sweett...terharu gila kalau tengok
ending dia pun boleh tahan menarik...



p/s moral of the story jangan lupa saksi kan John Carter di pawagam yang berdekatan 4.8bintang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...