Followers

Wednesday, March 28, 2012

Wordless Wednesday ZAMIDIE




Assalamualaikum...

ZAMIDIE ok tak?suka2 je kan aku letak nama ni..best apa!!



Lelaki Geek Pilihan InTrend Edisi April 2012



Assalamualaikum...


Alhamdulillah....Alhamdulillah...Alhamdulillah.....

Akhirnye,blog lelaki geek berada di ruangan klik dan blog untuk majalah intrend wauuu terharunye rasa acehh... erkkk..

Thanks kepada Aura Kasih,orang 1st bagi tahu kemunculan blog aku dalam intrend..


Ya allah,saat2 yang aku tunggu telah pun tiba...
Tak sangka gilak! Gilak! Yang blog aku telah telah terpilih menjadi blog pilihan intrend
Pada bulan April..






P/s Thanksss INTREND kerana sudi pilih blog Lelaki Geek dan thanksss juga kepada mereka2 yang sudi view blog lelaki geek yang hapak ni yee....erkk,jangan lupa dapatkan majalah intrend bulan april punye...beli jangan tak beli....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...