Followers

Tuesday, May 15, 2012

Makan Sampai Lebam Part 2



Assalamualaikum...

makan sampai lebam dekat seoul garden!!...
part 2 wahhh gitu....

kau ingat aku tak ada part 1,nantikan next entry....

kenapa aku mula kan dengan part 2??pelik bukan??
aku pun tak dapat jawapan nye..xpelah abaikan....

yang penting aku sudah kenyang,dan perlu bagi aku masa untuk membuta lepas ni
jangan jeless....

Shoot1

meh aku perkenal kan sorang2,yang baju merah kak Iza dari butik Mimie,Yang baju biru 

Ijat aben,baju kelabu fara,yang last sekali Fina...

jurukamera amir naufal....

Shoot2
  
yang ni mula2 nak start enjen,nak berlumba makan..erkk...kalau kita tengok
pasti sudah tahu siapa juara makan bukan??

Shoot3

ceria kan?kan?kan?tak tengok gambar yang terakhir sesudah makan..muka masing2
macam kena santau...

Shoot4

hamboii kak kiah sama kak jemah yang belakang tu tengah bergosip....

 Shoot5

Bersama artis undangan ijat aben...

alhamdulillah,kami semua sudah kenyang,dan masa untuk kami balik dan tidur......

dan tak lupa jugak,makan di seoul garden tak rugi pun,makan yang disediakan sangat menarik...



P/s nak tahu cerita part 1?nantikan seterusnyee.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...