Followers

Saturday, September 29, 2012

Dunia Blogger Sudah Sunyi??



Assalamualaikum...



kenapa dunia blog aku rasa dah macam sunyi??kalau dulu meriah gila macam2 orang aku jumpa,dan group blogger semua aktif..

sekarang macam dah sunyi,kenapa oh kenapa!

atau blog aku je yang sunyi?blogger2 lain semua aktif tak berblog?

aku rasa sekarang ni disebabkan ramai yang busy belajar dan kerja..
blog pun kadang2 je update

macam aku la sekarang ni,hari2 tu tak dapat la nak update..kalau dulu setiap hari update
macam2 mahu kongsi!

sekarang busy sikit..maklum la dah ada anak dan berkerja kan,"isteri bekerjaya"katanye..

apa yang aku harapkan jangan tinggalkan blog anda bergitu sahaja...kesian blog tu!
banyak betul kenangan dan banyak benda harus dikongsi bersama..


P/s simpan untuk anak cucu tengok suatu hari nanti~


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...