Followers

Saturday, January 19, 2013

Sweet Memory! January 2013


Assalamualaikum!

entry hari ni just mahu berkongsi sikit dengan gambar2 pada 10hb hingga 14hb Jan 2013

iaitu wedding faradiella mokhtar sahabat baik! dari rewang sampai la habis majliss

sampai ketiak naik bashin dibuatnye,macam kerena,macam2 ragam kita orang semua,lawak pun lawak!

gelak sampai nangiss,ada yang sedih,eh macam2 la yang adooo!

semua kenangan akan aku simpan baik2 dalam blog lelaki geek ni! hope tak hilang amin! amin! amin!...

biar kenangan itu sampai bila2,anak cucu boleh tengok!


                                          







nah! amik macam2 muka yang adooo! macam beruk pun ada muka aku erkk..apa2pun sonok!

 saya akan rindu semua memory ni!!!! @Acha mahfar @faradiella @Amir Naufal NA 

@Achapan terima kasih pada yang turut serta crew2 takata miss u!

3 comments:

ZWAN SABRI said...

tudiaahhhh..
macam2 aksi dan posisi baby tu diperlakukan oleh hang.. HAHA

Azham Vsvc said...

wah....everybody looks cool in these photos :)

sang tUah said...

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...