Followers

Sunday, February 24, 2013

3 Hari 2 Malam Yang Sangat Best!! KAMI..


Assalamualaikum...

heloo heloo helooo....

3 hari 2 malam yang sangat2 best! ke genting dan ke Kuala lumpur cuci2 mata gamaknyeee..

berbulan2 plan nak bercuti kejap indonesio,kejap sabah,

nahh hamikkk! pergi Genting highland,sejuk ala2 overseaa gituu...tak payah nak pergi Overseaa u all~

Perjalanan kami pada  bermula hari selasa 12.2.2013 pada jam 7am..macam nak pergi ke 

kedahh awal2 dah bangun napak! semangat wajahh kita orang...


Perjalanan Bermula

 sebelum naik bukit! rehat kan kereta si Efun..letih katanyee

 Sempat bergambar!walaupunn muka tahan nak berakk! erkk..


 naik benda ala ni! adoiiiii tensionnn..separuh nyawaaa...senak dikk oi!

 KAMI


rehat sebelum berjimba2 di kL..


Muka Suci dalam debu,baru lepas mandi dan rehat..siap sedia jejalan..

percutian kami yang sangat best,walaupuunn..! nantikan percutian kami akan datang..pasti lebih menarik..

Friday, February 22, 2013

Wordless F.R.I.D.A.Y


Assalamualaikum...

santapan hari jumaat,hanya sebijik gambar!



 Busana : ZamrimatTouch 


Thursday, February 21, 2013

Majlis Perkahwinan Rikzy & Si Oren



Assalamualaikum....

baru nak sempat update pasal majlis perkahwinan anak kucing saya Rizky..

majlis pada hari isnis lepas,calon suami adalah si oren Flatface,muka agak gatal sikit kalau kita tengok..

pada mulanye rizky nanti gaduh sama si oren ni,dah letak satu rumah,lega tengok dorang tak bergaduh,semuanyee selamat..

7 hari aku letak dai dekat sana,rindu gilaaa!sampai mimpi2 si rizky ni..

risau jugak,takut dia tak selera makan ke apa,tido dia cukup ke tidak..urmm...
dah macam orang plak kan! 

yang paling aku takut,bulu rizky akan gugur nanti! sebab stress....






apa2 pun,mereka kelihatan bahagia! gituu kan!...

Friday, February 15, 2013

Muhasabah Cinta




Assalamualaikum...

hari ini sudah masuk hari jumaat,cepat betul masa berjalan...

sedih pun adoo!!

baiklah hari jumaat yang mulia ini,nak kongsi  satu lagu "Muhasabah Cinta"tajuknyeee...

mari kita sama2 dengar dan hayati lagu MUHASABAH CINTA 

semoga  lagu ni boleh buat hati awak lebih tenang bila dengar....


Ya Allah ampunilah dosaku....

Sunday, February 10, 2013

10 Aksi Kucing Comel




Assalamualaikum..

hari ni saja nak kongsi satu video,baru saja aku jumpa...

kalau kita tengok mesti kita akan senyum sorang2,10 aksi kucing yang comel gilak!!

jum tonton!!


jadi sekarang sapa lagi sayang kucing dari GF/BF angkat tangan! erkkk guraw...

Monday, February 4, 2013

Hitam Putih Kehidupan



Assalamualaikum...

hitam putih kehidupan yang mana menjadi pilihan semua orang?

eh saja buat tajuk macam tu,sebab dah ketandusan idea,otak dah berkarat al maklumlah...

blog lelaki geek pun dah lama tak update gambar2 baru! gambar aku sendiri! 

kalau dulu ada je gambar shoot aku masuk dalam blog...

rindu tak??lalalalalalala.....

hari ni aku ada masa sikit nak bagi tontonan umum gambar baru yang fresh lagi mantop! 

dari photographer terkenal melaka!erkk...

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

berdarah hidung! rindu nak update setiap hari! update gambar2,biar yang masuk muntah 

hijau kalau tengokk semua gambar aku ajoo ad! 

eh eh..selamat tinggal...tetibe#

End....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...