Followers

Monday, March 25, 2013

Perfume Dato K!!..




Assalamualaikum....

Perfume dato K!! baru aku tahu yang dato K pun dah ad perfume jenama sendiri ok!..

baru try dekat Jusco Aeon Melaka perhh wangi jugak "EDP" sesuai untuk lelaki ok,selalu perempuan je ad perfume EDP so tahan lama..

kalau lelaki yang bekerja dekat luar tu boleh la beli Perfume SOULMATE For Him bukan lelaki je ad girl2 pun adooo~


muka tidak bersalah erkk

muka teruja dapat beli erkk

muka berkeyakinan bila dapat test

muka tak tahu nak cakap apa..oii kak ton

harga pun murah beli 1set ade 2botol RM70 ringgit malaysia sajoo..

satu boy2 punye dan satu lagi girl2 punyaaa....



saya sudah beli dan anda bila lagi?cehhh gitu kan!!...

5 comments:

combi said...

model nampak :p

Ara Nadea said...

lepas ni boleh jadi duta perfuma pulak.. haha.. aku tak tahan part "oii kak ton" tu... XD

Rozuan Ismail said...

BAGUSLAH.. dah lama cari perfume laki yg tahan lama

ZWAN SABRI said...

harga pon not bad.. btw, yang girl2 punya tu nk bg kat sapa? hehe

cik ara said...

hihi , mcm2 dah skrg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...