Followers

Tuesday, April 30, 2013

I knew You Were Trouble Version Orang Mabok..




Assalamualaikum....


ini adalah video keek saya..sila jangan malu jangan sengan nak view video ini..

kerana video ini tidak ada unsur2 lucarr atau pun sebalik nyee..

dan sila perhatikan kening saya...kening saya yang tebal..

sekian...


Sunday, April 28, 2013

Kacak Salah,Tak Kacak Pun Salah



Assalamualaikum....

heboh pasal pak arab ni..Omar Borkan Al gala yang telah diusir disebabkn terlalu kacak!!

masalahnyee memang kacak,kalau perempuan tgok cair... meleleh air liurrr...erkk

tak kacak pun salah,kacak pun salah...

erkk cuba bayangkan dekat malaysia macam tu,yang cantik dan kacak kena halau duduk banglah!! apa perasaan anda?

saya tak kena halau sebab tak cukup kacak erkk...


masing2 ada kelebihan masing2...

so alhamdulillah kalau kita dh ad rupa yang sedia ada ni...kacak tak kacak,lain cerita

yang penting kehidupan kene teruskan..jangan cuba pandang belakang...


Saturday, April 27, 2013

Iron Man 3



Assalamualaikum!!...

gilaa sapa yang tak pergi tengok iron man!!..aku firts day dah pergi semangat la katakan!!..

semangat2 dpat tiket jam 12.40am perggg mmg gilaa...tapi tetap full! dorg yang pergi tengok 

tu mesti jumaat tak kerja kan!...


yang mana kita tahu iron man ni ada yang musim 1 dan 2,aku baru je tengok yang musim 2 best jugak...

tony stark ni agak playboy sikit kalau kita tengok..yela mana taknyeee superheroo gilaa tak playboyy..ehh?

harus pergi tengok iron man 3!! sebab..?

1.jalan cerita dia senang kita nak paham,bukan macam cerita teeettt...

2.unsur2 suspen mesti la adoo,kalau tak adoo tak best..

3.romatikka ada

4.komedi

5.aksi2 yang sangat best,iron man keluarkan semua robot dia semua smart2..

6.harus tengok kemungkinan ni iron man last..tak apa iron man cartoon ad dekat tb so boleh adab sampai tua...

7.5 bintang untuk iron man! sangat best,tak bosan...

Sunday, April 21, 2013

Janggut,Misai,Jambang,Rambut Hak Milik Lelaki!! gitu...


Assalamualaikum....

oritee mak ton kembali lagi! gitu kan..mak ton sangat....

orite ini hari sajo nak up sikit gambar2 terbaru dari aku ni ahh....

lama bebenau tak masuk gbr dalam blog aku yang hampir2 pupus ni..erkk....

mintak yang singgah tu,jangan nak muntah sangat dengan gbr2 aku dekat bawah ni....

sila hormati tuan blog ini..penat tuan blog usaha nak masuk gambr dalam blog ni....letih~


misai,janggut,jambang semua aku nak simpan!! eh kening ku yang teball...




 gedik2, lama sangat tak upload gbr gedik2 dekat blog....almaklum la semua dah makin matang..

ketiak dah banyak vulu...oik oik oik..

oritee itu sajoo kisah saya pada hari ni...entry yang merepek sikit..erkk..

ok2 bye2..

p/s Misai,janggut,jambang,rambut adalah hak milik lelaki gitukan...

Monday, April 8, 2013

Keek Pulokkk...



Assalamualaikum...

keek la pulokkk kan!! macam2 app ado..kalau nak tahu keek ni adalah video,kita boleh record 37saat jerr..

pendekk je masa tak puas,kalau boleh nak buat 1jam,macam movie dekat tb tu..

video keek ni macam kita buat video sendiri,kuar muka besar2 screen..

lagi satu kalau mula nak start cakap mesti ada "Heloo keekerrrr"dengan nada gediknyeee...

manja2 gitu,baru orang nak tgok erk.....



ini KEEK saya "lelakigeek" jangan lupa follow saya yang tak berapa nak santtekk ni....

saya hitam,nak guna tabita laaa... :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...