Followers

Saturday, April 27, 2013

Iron Man 3



Assalamualaikum!!...

gilaa sapa yang tak pergi tengok iron man!!..aku firts day dah pergi semangat la katakan!!..

semangat2 dpat tiket jam 12.40am perggg mmg gilaa...tapi tetap full! dorg yang pergi tengok 

tu mesti jumaat tak kerja kan!...


yang mana kita tahu iron man ni ada yang musim 1 dan 2,aku baru je tengok yang musim 2 best jugak...

tony stark ni agak playboy sikit kalau kita tengok..yela mana taknyeee superheroo gilaa tak playboyy..ehh?

harus pergi tengok iron man 3!! sebab..?

1.jalan cerita dia senang kita nak paham,bukan macam cerita teeettt...

2.unsur2 suspen mesti la adoo,kalau tak adoo tak best..

3.romatikka ada

4.komedi

5.aksi2 yang sangat best,iron man keluarkan semua robot dia semua smart2..

6.harus tengok kemungkinan ni iron man last..tak apa iron man cartoon ad dekat tb so boleh adab sampai tua...

7.5 bintang untuk iron man! sangat best,tak bosan...

8 comments:

Ara Nadea said...

oii gila semangat.. jeles! esok confirm aku ajak member pegi tengok.

Syafiqah Hashim said...

woohoo..esok nak pergi tngok lahh!!

Anasyg said...

nak bg 10 out of 10 boleh? superb Pepper superb

combi said...

waaaaa..xnengok lg..

Izzah Azizah said...

yang 1,2 dah tengok, no3 nie macam payah pulak nak g tengok. aishhh..

Rozuan Ismail said...

kena pergi tengok ni

ZWAN SABRI said...

Tudiaahhh.. aku In Shaa Allah ari slasa ni baru nak tgk.. huhu

Miss A said...

go go goo ironman! haha my tony stark <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...