Followers

Monday, April 8, 2013

Keek Pulokkk...



Assalamualaikum...

keek la pulokkk kan!! macam2 app ado..kalau nak tahu keek ni adalah video,kita boleh record 37saat jerr..

pendekk je masa tak puas,kalau boleh nak buat 1jam,macam movie dekat tb tu..

video keek ni macam kita buat video sendiri,kuar muka besar2 screen..

lagi satu kalau mula nak start cakap mesti ada "Heloo keekerrrr"dengan nada gediknyeee...

manja2 gitu,baru orang nak tgok erk.....



ini KEEK saya "lelakigeek" jangan lupa follow saya yang tak berapa nak santtekk ni....

saya hitam,nak guna tabita laaa... :P

3 comments:

Fakhruru said...

terbaikkk!! hohoho!! ^^

Rozuan Ismail said...

keek plak.aku ni instagram pon belom ado.huhu

therylisa nurul ain said...

KEEK.... ! the best video when you put black masker at your face ! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...