Followers

Wednesday, May 22, 2013

Bird Park Di Melaka




Assalamualaikum...

holaaaaa blogger sekalian!! ada tak sapa2 yang pernah pergi bird park dkt melaka

belakang wonderland tu??

mesti ramai tak tak tahu sebab dia dalam dalam sedalamnyee hutan!!..

meh aku kongsi sikit apa yang ad dkt bird park! eh mesti la bird bird kan...

ada 600 ekor burung dalam tu,aku masuk terus ad 601 burung... #tetibe

tempat dia best ada 2 tingkat lagi! siap lift kau hadooo...bagi sapa2 yang malas naik tangga naik la lif..

kalau aku pilih naik LIF,sebab malas naik tangga erk...





macam2 burung adoo,aku nak sebut satu2 tak pandai....

ok apa tunggu lagi mai ke melaka! macam2 ad..tiket untuk hari isnin-jumaat rm7.50 bagi 

dewasa...hari sabtu ahad rm10 kot,pendatang asing harga lain..

murah sangat murah!...jum tengok burung! BBQ bird bird...

5 comments:

Cik Pensil said...

kenapa burung tu tak terbang merata eh ? hahah

dah macam tuan burug tu dah gayanya. keh2

Izz Latif said...

alarh, napa tak letak gambar banyak2 sikit
(-.-)

zizidiazora said...

mcm tak best je..nampak ada 2 species je. 1 burung kakak tua tu dan 1 lagi burung yg disimpan di dalam tu #oppsss... yg lain tak nampak pun... :P

cik ayu said...

banyaknya tahi burung LOL

Miza Lee said...

Burung kakak tua! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...