Followers

Saturday, May 11, 2013

Lelaki Geek Blogger Pilihan Utusan Malaysia



Assalamualaikum...

mali mali mali singgah baca entry kali ini yang panasss!! meletoppp....

alhamdulillah aku diberi peluang untuk berada dalam ruangan blogger pilihan utusan malaysia  sabtu 11.05.2013...

syukur syukur alhamdulillah...

thanks you kepada wartawan dari utusan Lailisuhana!! yang sudi interview saya 

apa2 pun sonok bertemu dgn lailisuhan,moga dapat ketemu lagi di lain hari....

lepass ni nak dating plak lalalla~


oriteee terima kasih jugak yang sudi beli melihat diriku didalam utusan ni!!! tq so much! luv 

u muahhh gitu kan!! ad lipstikk sikit....

yang sentiasa bagi sokongan tq jugakk! sayang semuanyeeee!!!

11 comments:

hana hadi said...

hana dah baca.. mula2 hana baca tajuk "Lelaki Geek" macam pernah dengar nama ni kan.. bila2 baca2 baru ingat blogger nih..hehe tahniah :)

Rozuan Ismail said...

Tahniah!! rezeki berblogging.

fahmi mislan said...

tahnioh le ke deme....awok nie bile le nok kuo paper...kuo kt paper harakah pon jdi la..hahha...tak gitu!

zizidiazora said...

tu diaaa fiq...
hot2 sungguh..meletop kebabommmm.....
apapun tahniah ye..lama kita tak jumpa...

Mek Onie said...

Alhamdulillah,rezeki u...tahniah :)
Rindu jugak nk jmp reporter lailisuhanaaaaa,friendly sgt orgnya kan :)

Engku Muzahadin said...

Tu la tgok paper pg tadi mcm kenai nama, congrats bro ;)

Miss A said...

tahniah tahniah tahniah diucapkan! awak sangat cool, this is my first visit. great blog btw :)

Asri ali gur said...

Tahniah........semoga berjaya.......

Mila Ahmad said...

Hei nampak kamu dlm utusan muka saya kat sebelah pages awak je huhu....yg pasal USS ty

Chenal said...

hANG DAH GLAMER SKRG IYEEE...

zeera lily said...

huyoo.. blogging pun boleh glamer skg..ihikk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...