Followers

Friday, June 14, 2013

Pee Mak!! Kau Memang Lawak~



Assalamualaikum...

PeeMak!! peemak!! peemak! erkkk peemak movie thai yang sangat Hebat!

sebenarnyaa tak terpikir pun mahu tgok itu movie...sbb tgok poster macam tak best! huhuh

jangan pandang pada luaran,isi dalam mak ai!! memang citer dia mcam Pee Mak! 

lawak gilaa babang!aku rasa movie ni akan dapat carta no 1 nanti...


1. sudah semestinyaa lawakk habiss,sampai terkencing2 "nasihat sblum pegi ikat pundi kencing"

2.kisah 5 orang sahabat yang macam2 ragam..masing2 ada lawak dia tgok muka dorg pun nak gelak!

3.romantik!! sweet gilaa manusia dengan hantu! nak dan mak

4.seram?seram la jugak ada la 2,3 kali tekejut!

5.senang nak faham jalan cerita dia! macam citer hantu2 yang sedia ada dekat malaysia ni...

apa lagi pi wayang sekrang tgok Movie Pee Mak!! baru puas hati gelak laaaa sampai kuar anak tekak!...

5/5

4 comments:

Miza Lee said...

cerite ape tu?

Rozuan Ismail said...

memang kelakar gila kan. mampu hantu cinta ngan manusia

Hud Aikara said...

Citer ni memang ikut cerita asal "nang nak " tapi telah diubah suai dlm bentuk komedi.

! Arjunakirana ! said...

part yg x blh bla, bila hantu ngan suami dia panggil nama selang seli gagagagaga memang tak blh bla, "ingat ini cite panggil nama ke? pee mak pee mak byk2 kali?" tak tahan dgr, lawak2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...