Followers

Thursday, August 15, 2013

1 Syawal Sendiri Ku Sendiri





Assalamualaikum...

tajuk entry nak macam lagu sudah,1 syawal ku sendiri....

maksudnyaaa hanya gambar saya saja yang ada,saja nk tunjuk muka yang tak berapa nak elok ni kan!... 

gambar raya pertama,pose single gitu....


pose ala2 banglah datang nak jual carpet,dengan muka serabai....eh!

baju raya simple2 sahajo,warna cream...

tahun ni baju tak berapa nak design sangat,kalau design pun,sapa nak tengok...

lembu pun tak sudi tengok...

muka closeup gitu! diserikan lagi dengan tahik cicak dekat sebelah mata...


p/s raya tahun ni simple2 sahaja,insyallah ada rezeki tahun depan gua upgrade sikit...




5 comments:

Vee Lea said...

Nice :D Sy pun ada tahi cicak bwh mata. Haha. Like your header though =)

Marou Apple Hijau said...

selamat hari raya.. xnak buat open house ke

hana hadi said...

upgrade dari segi apa tu..

[k]o{q}i[n] said...

kalo dh semat tu, gaya cemane pun semat gak kan... untunglah...

hafiz hafizol said...

Smartnya abang banglaaa , berkumis dan berjambang.. geram nak cubit pipi.. LOL.. haha ..


Selamat hari raya . :")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...