Followers

Tuesday, August 20, 2013

Photoshoot Baby Cat





Assalamualaikum...

yeahh! akhirnyaa dapat jugak shoot baby cat saya! kemain baby lagi....

tempoh hari punya shoot,4 ekor baby cat...

masing2 ada perangai masing2,sonok sebenarnyaaa,"dah mcm orang plak"

baiklah! lai lai kasi tengok ini gambar dulu,sambil2 tu boleh la pilih mana yang paling comel erkk...


Shoot1

Rocky muka sejibik macam ayah dia,siap ada rambut depan pacak...rockla tu...

ntah betina ntah jantan,nama mian letak je,asalkan boleh je aku ni kan....


Shoot2

Riky best tak nama dia,riky martin gitu....tak sabar nak tengok dorang semua ni besar,

nak main sama2 panjat cat tree! eh....


Shoot3

  Moky luv u bebehhh! corak batik2 ala2 kek batikkk...


Shoot4

yang ni nama dia bukan booking! yee..ni dah ada orang tempah nak bela katanyeee! 

ijat aben telah book ini kucing!... 

jaga2 kucing ni pakai stokin,agak seksi sikit nanti kalau dah besar...



P/s berpuas hati bila dapat shoot anak2 kucing,rasa macam nak shoot baby plak!....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...