Followers

Wednesday, January 29, 2014

The Wedding Baihaqi + Aisha




Assalamualaikum....

hari tu ada update teaser gambar outdoor di batu pahat...

kali ni kita sambung yeahhh! dengan gambar solemnization + Reception

mana yang sempat ajo saya masuk dalam entry ni..


..RECEPTION..














...SOLEMNIZATION...



YEAHHH! puas! tak sabar nak masuk gambar outdoor plak!

nantikan next entry ye... 

thanks you yang sudi singgah blog abam ni eh....


Contact /Whatsapp
0176724698 Amir Naufal NA
0173541949 Lelakigeek

Tuesday, January 28, 2014

Sudi Awak Jadi Isteri Saya?





Assalamualaikum....

Oppsssss! gitu kan...tajuk tak kena dengan entry! who care?ehhh... hari ahad lepas team @Amirnaufalphotography 

ada shoot di batu pahat! yeahhh tak pernah lagi jejak dekat situ...

kalau boleh semua wedding tiap negeri tiap pelusokkk aku nak rasa nak shoot!...

macam best jer macam sonok dapat jumpa tempat baru,rasa freshhh gitu!...

almaklumlahh saya orang melakaauu..urmm....

nahhhh! baru dapat up satu gambar untuk tontonan semua! yeahhhh... couple ni sangat sporting gila2 punya otak ni!...

saya suka,sebab saya otak gila2 jugakkk krik krik krik...

nak tengok gambar lain boleh CLICK Amir Naufal Photography

ni baru Part 1 untuk the wedding Wan Baihaqi + Aisha

Tuesday, January 14, 2014

3 Anak Dara




Assalamualaikum....

miaww miawww....

lihat la anak2 rizky semakin besau dah mereka! rocky,moky,riky!

semua wanita ok! nama je macam jantan...

sekarang dah 5 bulan kalau tak silap sayaa le eh...


hari tu sempat shoot dorang dekat tepi tingkap,port dorang semua...

sebab dapat tengok luar,ada jantan boleh la usha2 gituuu kan!...



ROCKY

RIKY

MOKY

THANKS!! you canon Mark 3 sentiasa beri yang terbaik erkkk....

#Catlover

Friday, January 10, 2014

Hey 2014!



Assalamualaikum!

alhamdulillah sudah masuk tahun 2014,cepat benau masa berjalan...

rasa makin lama makin tua sudehhh~

banyak betul kisah yang berlaku pada 2013,hanya gambar ajo yang boleh menceritakan 

semua yang ada pada 2013!...


tapi gambar tak dapat upload geng! boleh la visit my IG Lelakigeek! ngekkk..


semuanyaa tinggal sejarah!... kehidupan baru untuk 2014 

saya doakan rakan2 saya berjaya apa sekali pun bidang yang korang amik! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...