Followers

Tuesday, January 28, 2014

Sudi Awak Jadi Isteri Saya?





Assalamualaikum....

Oppsssss! gitu kan...tajuk tak kena dengan entry! who care?ehhh... hari ahad lepas team @Amirnaufalphotography 

ada shoot di batu pahat! yeahhh tak pernah lagi jejak dekat situ...

kalau boleh semua wedding tiap negeri tiap pelusokkk aku nak rasa nak shoot!...

macam best jer macam sonok dapat jumpa tempat baru,rasa freshhh gitu!...

almaklumlahh saya orang melakaauu..urmm....

nahhhh! baru dapat up satu gambar untuk tontonan semua! yeahhhh... couple ni sangat sporting gila2 punya otak ni!...

saya suka,sebab saya otak gila2 jugakkk krik krik krik...

nak tengok gambar lain boleh CLICK Amir Naufal Photography

ni baru Part 1 untuk the wedding Wan Baihaqi + Aisha

6 comments:

Miza Lee said...

cari pengalaman di tempat orang,, okey la tu.. :)

cik fadh said...

nice shot fiq ;)

Fiq Fikri said...

@Miza Lee kan aawk bila plak eheheh

Fiq Fikri said...

cik fadh ehheheh makaseh kakak fad :D

noor atifah(cik aty) said...

nice shot..=)

Aswan Azmy said...

cantik gambar..done follow ur blog bro.. http://aswanazmy.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...