Followers

Saturday, March 15, 2014

Mee Tarik Warisan Asli - Kuala Lumpur

                   


 Assalamualaikum 

Kalau aku citer ni,Korang jangan nak rasa lapar sangat ok! 

Ni update live,Kau adoooo! Sempat lepas makan update la kejap...

Sapa pernah dengar Nama kedai Mee Tarik Warisan Asli?dekat Kuala Lumpur 

Jalan dang wangi Kuala Lumpur..nanti try waze erkkk



 




Apa2 pun aku Sudah Kenyang,dengan order Fried Lamen Beef sahaja!

Memang terbaik mee dia,sedap dan puas hati...

Kalau sedap maknanyaaa chef dia masak dengan Ikhlas... Yokkk ajak Pakcik Makcik,nenek atokkk pegi makan di Mee Tarik Warisan asli ehh...


6 comments:

luqman zakaria said...

mcm dekat je ngn area tempat keja..tp xpernah pulak pergi..huuhu..

Vanessa Ricky said...

Jauh sgt. Nak kena naik magic carpet kalau nak sampai sana. Eh eh, magic carpet..

Zamani Abe said...

dh pergi hari tu.. best!

Keyme Keymoo said...

macam best je, macam sedap je, kena cuba ni...hehe

sYiRa LoKMaN said...

tengok pun terliur :D

sYiRa LoKMaN said...

tengok pun terliur :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...