Followers

Thursday, March 27, 2014

Tip Paling Berguna! Nak Pelamin Cantik




Assalamualaikum....

siapa yang nak kahwin sila angkat kaki!!...

boleh baca tip paling2 berguna dekat bawah ni,dari photographer hebat Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography



ok sudah baca?ehh jangan nak melengting ok...ini adalah betul

sebagai photographer kita tahu apa yang ok,atau tak...

sebab camera DSLR tak akan pernah tipu! kalau muka pakai kan makeup asal boleh jerrrrr...

ingat dalam camera tak nampak jeragat2 yang ada dekat muka ?bukan nak cakap apa,

kalau boleh kita nak yang terbaik,sempurna wedding korang nanti...

banyak tengok baju2 wedding terkini,pelamin Dll....

semua terletak di jari anda untuk GOOgle.....






2 comments:

Azney Shamsuddin said...

kalau untuk dalam rumah atau bawah khemah pun sama jugak ke??

Miss arfisa said...

betul.setuju sgt. thanks for the info

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...