Followers

Friday, May 9, 2014

Photoshoot Bersama 3 Anak Kucing Yang Masih Dara~





Assalamualaikum.....

lama sangat abam tinggalkan blog ni..sampai tak ada masa nak update aktiviti abam ni ahhh...

semua pasal INTAGRAM kalau xde dia aku focus blog jer huhuhu...

sebab IG lebih pantass nak update gambar2 terkini gituuuuu~
  
daaaaaaa....

meh aku nak kongsi lusa lepas aku buat photoshoot bersama anak2 bulusss!

perhhhh memang ssh nak bagi dorang cantik,dan control ayu erkkkk...

almaklum laa anak2 saya semua Ferempuan eh.. jgn cuba nak kahwin kan anak the lelaki 

korang dengan anak i erkkk.

dekat atas tu laa hasilnyaaaaaa...

puas hati sangat yeahhhh!! dapat gambar yang berHD bersama anak2 kucing aku...

terima kasih kepada Photographer yang sudi shoot abam ni eh...

jasa mu akan ku kenang sampai bila2 miawwwww~


P/s Catlover suka ke tidokk??ke ada yang piglover yang bace ni eh eh eh~



3 comments:

syaffeka said...

lame dah xterjah sini wooo... aishh huntung le kucing comei bak 2 ekor..hihi

Izzati Amira said...

comelnya kucing.. lawa la gambar photoshoot.. (:

Khamsi Abdullah said...

Smart gambar..siapa fotografernye?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...