Followers

Saturday, September 27, 2014

"NISA KAY" Photoshoot Melaka




Assalamualaikum....

 haishh abam busy benau sampai blog pun terabaikan! hari ni nak shared gambar

yang baru ditembak tema ala2 obersea gitu kan!

model ofcoss adik manis Nisa Kay yang vavaboooommmmmm~

OK

Photoshoot ni aku yang plan nak buat dekat padang pasir,model ofcos nisa aku yang pilih

jadi untuk menjayakan Photoshoot ni,aku semangat wajar siapkan pintu gerbang ala2 matt salehh gitu english style katanyaaaaa...

alhamdulillah semuanyee menjadi,puas hati sangat apa yang aku plan menjadi! yeahhhh

step 1 dah berjaya....

mari aku shared gambar pintu gerbang aku buat 





next entry aku akan shared gambar2 nisa kay yang meletoppp eh...

hari ni shared ala kadaRRRRRRR je gengg...

cukup la entry untuk hari ni....


4 comments:

Mek Onie said...

tak puas baca entry ni,apapun gambar,environment,model,photog mmg power!

Zharif Azis said...

the setting is beautiful =)

aefitbentuah said...

inspirasi....

tourin medan said...

Ada Plant Ke Medan Danau Toba
Nak Tengok Itinerary Dan Harga Standard or Budget
Visit my blog http://percutianmedan25.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...