Followers

Sunday, June 28, 2015

Faizdickie Review Amir Naufal Photography


#Repost @faizdickievp Penat kau simpan duit nak kawin. RM2juta untuk pelamin. RM7juta untuk katering. 98juta untuk hantaran. Kau ingat semua dah settle then baru teringat photographer lupa book! Bajet pulak tinggal 30 sen. Mampus. Terpaksa kau upah anak buah kau amik gambar guna kamera kodak. Lepas cuci film semua gambar blur. Haha Well. Bagi mengelakkan situasi gambar blur or potrait kau kelihatan seperti dubuk, kau kene make sure photographer kau bagus. Apa? Photographer yang bagus selalunya mahal? Well, perkenalkan @amirnaufalna @amirnaufalna @amirnaufalna! Dorang tengah buat PROMO RAMADHAN ni wei! Heaa Bermula dari 1 Ramadhan hingga 15 Ramadhan ni, kau hanya perlu bayar RM1888 sahaja untuk pakej fotografi dorang! Pakej ni termasuk Nikah, Sanding, FREE pre wed dan FREE OUTDOOR. Outdoor photoshoot dia bukan biasa-biasa cam amik gambar kat Lake Garden tau, tapi real outdoor cam berkebun, meredah jeram dan bermain skateboard. Haha Okey tipu jah yang hujung tu. Hujung je la. Yang lain betul. Sapa nak bagi promo RM1888 wei! Murah plak tu. Yang lagi best dorg punya past client bukan calang-calang tau. Tak caya pi usha @amirnaufalna okey. Oh ya, salah sorang photographer dia suruh abang mention nama dia. Nak mencapap lettew haha cc: @lelakigeek haha
A photo posted by Fiq Fikri Ahmad (@lelakigeek) on

Thursday, June 25, 2015

PROMO Ramadan 2015 Free Pre Wedding -Amir Naufal Photography




Assalamualaikum....

sekian lama blog abang terabai,dan terbiar sampai macam hingga hujung2 nyawa.. erkk

now! im back baby,eh lupa nk wish salam ramadan kepada semua umat islam...

hari ni nak cerita pasal PROMO ramadan yang mulia ini..

Amir Naufal Photography bermurah hati nak bagi korang,free wedding percuma..

tapi untuk 15 pasangan sahajo,cukup la tu kalau ramai2 tak terlayan den nanti..









Ni banner @amirnaufalphotography kau hado?merecek tak kalau tengok?

ok kalau merecek sila booking date dengan Amirnaufalphotography

contact no/whatsapp
017-6724698 Naufal
 017-3541949 Lelakigeek

Email : amirnaufalphotography@gmail.com

dah dapat no jangan nak gatal2 eh,jangan cuba nak mengodai abg eh ok bye!...


5 Sikap Isteri Yang Boleh Buat Lelaki Jadi Stress.






Assalamualaikum....

happy ramadan yang ke 8 sahabat!...tetiba nak bagi 5 sikap isteri yang buat suami stress dan tak keruan gituuu...

walaupun abam tak berkahwin lagi,tapi abam tahu eh pasal rumah tangga..yang tak berapa nak tangga tu...

1.Berlanja lebih dari kemampuan?

ada jugak isteri yang suka mendesak suami nak barang2 mahal,eh mata duitan ke ni erkk..

isteri kena faham ye.kalau suami awak tu jutawan boleh la mintak macam2..


tak pasal2 gambar abam jadi bahan




2.Suka Fikir yang  negatif tentang suami

ni satu sikap yang tak percaya satu sama lain,eh memang perlu ada sikap negatif dalam diri tu,tapi jangan la melampau2 kak..

suami baru nak langkah pergi kerja cari nafkah dan pikir bukan2...

setiap hari nak suami tu sama isteri la kalau boleh,suami tak kerja eh?





3.tidak suka berterus terang

isteri tak suka sangat terus terang,dia lebih suka bagi hint konon2,si suami ni faham?

eh nooo laaa,straight to the point kak,

si suami tak akan tanya kenapa akak merajuk,nak kena bagi tahu terus dan terang...

supaya si suami tak fail ngekkk..




4.isteri yang lebih berjaya

isteri yang berjaya akan lebihkan kawan2 dari suami,sampai makan minum suami terbabai!..

suami penat balik kerja,mesti ingat isteri ada masak sodap2,tapi malang si suami!..

isteri hanya tinggalkan tudung saji untuk suami....erkk





5.yang last kurang setuhan dan belaian

eh asyik lelaki jer nak sentuh isteri,isteri tak nak sentuh suami ke?

jangan sesekali tolak apa suami mintak sebelum tidur,berdosa tahu tak erkk

ok bye!

selamat menjalani ibadah puasa semua...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...