Followers

Sunday, June 28, 2015

Faizdickie Review Amir Naufal Photography


#Repost @faizdickievp Penat kau simpan duit nak kawin. RM2juta untuk pelamin. RM7juta untuk katering. 98juta untuk hantaran. Kau ingat semua dah settle then baru teringat photographer lupa book! Bajet pulak tinggal 30 sen. Mampus. Terpaksa kau upah anak buah kau amik gambar guna kamera kodak. Lepas cuci film semua gambar blur. Haha Well. Bagi mengelakkan situasi gambar blur or potrait kau kelihatan seperti dubuk, kau kene make sure photographer kau bagus. Apa? Photographer yang bagus selalunya mahal? Well, perkenalkan @amirnaufalna @amirnaufalna @amirnaufalna! Dorang tengah buat PROMO RAMADHAN ni wei! Heaa Bermula dari 1 Ramadhan hingga 15 Ramadhan ni, kau hanya perlu bayar RM1888 sahaja untuk pakej fotografi dorang! Pakej ni termasuk Nikah, Sanding, FREE pre wed dan FREE OUTDOOR. Outdoor photoshoot dia bukan biasa-biasa cam amik gambar kat Lake Garden tau, tapi real outdoor cam berkebun, meredah jeram dan bermain skateboard. Haha Okey tipu jah yang hujung tu. Hujung je la. Yang lain betul. Sapa nak bagi promo RM1888 wei! Murah plak tu. Yang lagi best dorg punya past client bukan calang-calang tau. Tak caya pi usha @amirnaufalna okey. Oh ya, salah sorang photographer dia suruh abang mention nama dia. Nak mencapap lettew haha cc: @lelakigeek haha
A photo posted by Fiq Fikri Ahmad (@lelakigeek) on

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...