Followers

Thursday, June 25, 2015

PROMO Ramadan 2015 Free Pre Wedding -Amir Naufal Photography




Assalamualaikum....

sekian lama blog abang terabai,dan terbiar sampai macam hingga hujung2 nyawa.. erkk

now! im back baby,eh lupa nk wish salam ramadan kepada semua umat islam...

hari ni nak cerita pasal PROMO ramadan yang mulia ini..

Amir Naufal Photography bermurah hati nak bagi korang,free wedding percuma..

tapi untuk 15 pasangan sahajo,cukup la tu kalau ramai2 tak terlayan den nanti..









Ni banner @amirnaufalphotography kau hado?merecek tak kalau tengok?

ok kalau merecek sila booking date dengan Amirnaufalphotography

contact no/whatsapp
017-6724698 Naufal
 017-3541949 Lelakigeek

Email : amirnaufalphotography@gmail.com

dah dapat no jangan nak gatal2 eh,jangan cuba nak mengodai abg eh ok bye!...


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...