Followers

Wednesday, November 17, 2010

Join Group Blogger



Salam 1 Korban Kepada Semua Umat Islam...
                             Nak Ampau!!                         
     ✴
Hari ni abg Fiq nak promote2 sikit Group Blogger di facebook yang baru dilancar kan semalam
   ✴
Fiq rasa takbur la dapat buat group tu,sikit terharu :)
ternyata dapat sambutan,
dah cam artis la pulak kan..?
  ✴
riang ria fiq tengok gelagat blogger2,yang tak putus-putus MEpromote masing2 punye blog dekat Group Blogger..
fiq rasa tak salah pon kalau buat begitu
ni lagi merapat kan blogger2 yang ade di malaysia,atau luar negara
ceh!ceh!ceh!...
  ✴
kepada Blogger2 saya sarankan join la group Blogger in Facebook
ni bukan paksaan,just desakan jew wink!wink!
ahuuuuu....




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...