Followers

Sunday, June 10, 2018

RIFAL EXCLUSIVE DI HARIAN METRO



ASSALAMUALAIKUM....

salam ramadan semua,kejapan je nak raya kan kan kan...

just nak share semalam korang ada beli harian metro tak??

Alhamdulillah rezeki Kurta Rifal Exclusive masuk dalam ruangan metro

rifal ni adalah brand fiq sendiri dah masuk tahun ke 3 buat kurta ni,syukur selalu kurta ni masih dapat sambutan yang ramai...

insyaAllah tahun depan akan ada projek baru,doakan la semua berjalan lancar..

eh tak nak cakap banyak ok abg share je gambar ni ehh huhuhu


korang boleh follow Instagram abg untuk tengok kurta2 lain eh 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...