Followers

Monday, December 31, 2012

2013 Tahun Baru,Azam Pun Baru



Assalamualaikum...

beberapa jam je lagi kita akan masuk tahun 2013 perhh cepat betul masa berlalu...

banyak betul benda berlaku dalam tahun 2012,tapi aku sudah lupaaaa erkk..

tak apa,kita mula kan perjalan hidup yang baru bagi tahu 2013,banyak benda yang aku azam 

kan,tapi aku mahu slow2 dulu...

tak nak terburu2..

azam baru,semua nyee nak baru..spender mesti la nak yang baru kan!..erkk

azam biarlah aku sahaja yang tahu~



yeahh!! siap aku bawak bag,kalau nak tahu dalam bag tu ada azam yang aku bawak ke 2013 

kepada semua selamat tahun baru!! mula kan hidup baru anda pada 2013 cehh gituuu katanyeeee.....

selamat main mercun ini malam ~

Thursday, December 27, 2012

Jahanam Style Rambut 2013


Assalamualaikum..

lama benau tak update blog,mak etonn busy sejak 4menjak dengan anak2 lagi.."anak kucing"

fuhh susah betul jadi ibu ni..

baik la hari ni aku nak tunjuk style rambut 2013!hamikk kau jahaman style jadinyeee...

so yang mana satu menjadi pilihan hati semua orang,untuk 2013??


semua terletak di tangan anda untuk memilih...

Sunday, December 23, 2012

Tahniah Faradiella & Khairul _SOLEMNIZATION



Assalamualaikum...

tahniah my BFF Faradiella Mokhtar telah menjadi isteri kepada khairul pada 22.12.2012 semalam..

lepas ni dah jarang nak lepak sama2,dulu acha mahfar kahwin,kali ni faradiella plak...

ouhh memang sedih gila! semua masalah kita orang kongsi sama2,buat lawak sama2 aiyoooo..cepat betul masa berlalu.

yang paling sedih,dan tak akan lupa,fara dah jarang naik kereta sama kami!lepas ni..

selalu dia ad je dekat belakang,sekarang udah tak ada...

kurang la lagi geng nak kecoh2...

dekat bawah ni ada 2 gambar sahaja yang dapat aku masukan,sebab yang lain tak edit lagi..

layan....

Shoot1

Shoot2

buat faradiella dah khairul,selamat berbahagia sampai akhir hayat,kalau ada masalah 

berbincang dengan baik..faradiella selamat jadi isteri orang huuuu...lepas ni kena masak2 je..jangan makan luar hehehe...

lepas ni lepak di KL jo la ye Rara!kita orang akan datang sana jugak nak lepak! huhuhu..
group ibu2..

End...

Saturday, December 15, 2012

Lelaki Geek Di Majalah Stailista


Assalamualaikum...


wahai kawan2 jangan lupa dapat kan majalah Stailista Desember

hasil kerjasama Bridal Studio Empire,Amir Naufal Photography,dan Model Hot melaka 

Faradiella mokhtar yang bergambar bersama aku! buat kali terakhir!sedihh!....

thankyou sangat2 kepada Bridal studio empires iaitu kak Vivi yang meletopp!! bom...

memberi kepercayaan kepada kami dimelaka..

jangan tak beli! mari mari kita beli majalah stailista! huhuhuhu

Tuesday, December 11, 2012

Lelaki Geek Di Majalah Apartmen Impiana Jan-Mac 2013


Assalamualaikum..





Tadaaaa!!jangan lupa dapatkan "Majalah Apartmen Impiana" keluaran Jan-Mac 2013 di kedai buku berhampiran rumah anda cehhh!!...

padat dengan cetusan idea dekorasi condo dan apartment yang sangat kreatif dan menarik..

thanks you so much kepada abg oda n crew,model2 meletoppp #Suffian Ghaffar #Meara Rahim

Jangan lupa beli!! beli jangan tak beli! lalalalalala~

Monday, December 3, 2012

Melaka Durian Crepe



Assalamualaikum...

mari mari abg ada jual durian crepe sapa mahu!!

aku jual comfirm tak laku kan! ini durian crepe aiyoooo......

sebenarnyee aku tak tahu pun apa tu durian crepe,skung dah jadi kegilaan orang ramai 

sampai aku pun akan menjadi gila tak lama lagi lalalala~

tadi sempat singgah di durian cake cheng melaka,dekat situ ada jual crepe! 

tapi warna kuning sahajoooo..warne lain tak adooo..

 lai lai lai!

tapi memang sodap! tak tipu

kalau sapa yang sedang cari durian crepe bagi orang melaka,datang lerrr ke durian cake

no.27 jalan inang 2,
taman paya rumput utara,
76450 melaka.(Beside Tesco Cheng)

Facebook : DurianCake


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...