Followers

Sunday, June 19, 2016

Kurta Merecek Hawau RIFAL & CO




Assalamualaikum....

hey sapa yang mengata pasal kurta Rifal & Co macam baju ferempuan! 

korang silap! sekarang musim hipster kurta hispter! tapi kita punya kurta tak ketat pun,kalau rasa nak

 pakai ketat amik la saiz paling kecik ehhh..#janganmengata

Kurta kita jual RM100 sahajoo,free Postage

korang tengok dulu gambar2 yang dah shoot

boleh follow Instagram @rifalandco





Friday, June 17, 2016

Kurta Rifal & Co 2016



Assalamualaikum....

selamat berpuasa cemuaaa! Ya Allah tak sabar nak pasarkan kurta jenama sendiri ni huhuhuh!...

kita dengan Amir Naufal Photography bergabung buat satu brand kurta jenama sendiri!...

upload teaser sikit Photoshoot sahur tadi perhhhh rabak mata

kurta kita orang nak buat ni,bukan untuk pakai raya jer,boleh pakai hari2 lain...

doakan kami capai target  #janganmengata

korang boleh follow RIFAL & CO dekat Instagram 

2016

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...