Followers

Tuesday, October 2, 2018

MAJLIS PERNIKAHAN @izreen.azminda + @udewahid


ASSALAMUALAIKUM....

hari ni kita shoot Majlis pernikahan izreen azminda & Ude wahid 

nak share gambar masa majlis berlangsung

NIKAH














Sunday, June 10, 2018

RIFAL EXCLUSIVE DI HARIAN METRO



ASSALAMUALAIKUM....

salam ramadan semua,kejapan je nak raya kan kan kan...

just nak share semalam korang ada beli harian metro tak??

Alhamdulillah rezeki Kurta Rifal Exclusive masuk dalam ruangan metro

rifal ni adalah brand fiq sendiri dah masuk tahun ke 3 buat kurta ni,syukur selalu kurta ni masih dapat sambutan yang ramai...

insyaAllah tahun depan akan ada projek baru,doakan la semua berjalan lancar..

eh tak nak cakap banyak ok abg share je gambar ni ehh huhuhu


korang boleh follow Instagram abg untuk tengok kurta2 lain eh 


Monday, May 28, 2018

KURTA RAYA 2018 LELAKI KACAK


ASSALAMUALAIKUM.....

kurta kacak kembali lagi untuk 2018 punya...

#rifalexclusive

ok korang dah boleh beli online baju kurta ni follow intagram @rifalexclusive

atau whatsapp kami eh huhuhu

Click Link dekat bawah ni untuk whtsapp!!





Wednesday, February 28, 2018

KE SEOL KOREA KITA



ASSALAMUALAIKUM....

JUST NAK SHARE GAMBAR KE KOREA HARI TU HUHUHU...

KITA PEGI MAIN RENDAH! xde under agensi...

pastikan sebelum nak pergi kena buat kajian sikit pasal korea....




Ni dekat istana apa lupa namanyaa... huhuhuh kita orang sewa baju tu rm50 tak silap duit malaysia
boleh pakai 2 jam..

kalau korang dah sewa baju ni,nak masuk istana ni free jer











Vilvadi Park memang best kita booking by Klook RM310 sekali dia ajarkan main
bas pergi balik pun sekali huhuhuh berbaloi!

eh macam2 ada laa dekat korea,korang kalau nk pergi google dulu mana tempat yang best...comfirm korang akan jumpa tempat2 kita pegi ni huhuhuhu....

better nak cantik pergi time salji,gambar cantik...lagi2 dekat nami island...



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...