Followers

Monday, December 31, 2012

2013 Tahun Baru,Azam Pun Baru



Assalamualaikum...

beberapa jam je lagi kita akan masuk tahun 2013 perhh cepat betul masa berlalu...

banyak betul benda berlaku dalam tahun 2012,tapi aku sudah lupaaaa erkk..

tak apa,kita mula kan perjalan hidup yang baru bagi tahu 2013,banyak benda yang aku azam 

kan,tapi aku mahu slow2 dulu...

tak nak terburu2..

azam baru,semua nyee nak baru..spender mesti la nak yang baru kan!..erkk

azam biarlah aku sahaja yang tahu~



yeahh!! siap aku bawak bag,kalau nak tahu dalam bag tu ada azam yang aku bawak ke 2013 

kepada semua selamat tahun baru!! mula kan hidup baru anda pada 2013 cehh gituuu katanyeeee.....

selamat main mercun ini malam ~

Thursday, December 27, 2012

Jahanam Style Rambut 2013


Assalamualaikum..

lama benau tak update blog,mak etonn busy sejak 4menjak dengan anak2 lagi.."anak kucing"

fuhh susah betul jadi ibu ni..

baik la hari ni aku nak tunjuk style rambut 2013!hamikk kau jahaman style jadinyeee...

so yang mana satu menjadi pilihan hati semua orang,untuk 2013??


semua terletak di tangan anda untuk memilih...

Sunday, December 23, 2012

Tahniah Faradiella & Khairul _SOLEMNIZATION



Assalamualaikum...

tahniah my BFF Faradiella Mokhtar telah menjadi isteri kepada khairul pada 22.12.2012 semalam..

lepas ni dah jarang nak lepak sama2,dulu acha mahfar kahwin,kali ni faradiella plak...

ouhh memang sedih gila! semua masalah kita orang kongsi sama2,buat lawak sama2 aiyoooo..cepat betul masa berlalu.

yang paling sedih,dan tak akan lupa,fara dah jarang naik kereta sama kami!lepas ni..

selalu dia ad je dekat belakang,sekarang udah tak ada...

kurang la lagi geng nak kecoh2...

dekat bawah ni ada 2 gambar sahaja yang dapat aku masukan,sebab yang lain tak edit lagi..

layan....

Shoot1

Shoot2

buat faradiella dah khairul,selamat berbahagia sampai akhir hayat,kalau ada masalah 

berbincang dengan baik..faradiella selamat jadi isteri orang huuuu...lepas ni kena masak2 je..jangan makan luar hehehe...

lepas ni lepak di KL jo la ye Rara!kita orang akan datang sana jugak nak lepak! huhuhu..
group ibu2..

End...

Saturday, December 15, 2012

Lelaki Geek Di Majalah Stailista


Assalamualaikum...


wahai kawan2 jangan lupa dapat kan majalah Stailista Desember

hasil kerjasama Bridal Studio Empire,Amir Naufal Photography,dan Model Hot melaka 

Faradiella mokhtar yang bergambar bersama aku! buat kali terakhir!sedihh!....

thankyou sangat2 kepada Bridal studio empires iaitu kak Vivi yang meletopp!! bom...

memberi kepercayaan kepada kami dimelaka..

jangan tak beli! mari mari kita beli majalah stailista! huhuhuhu

Tuesday, December 11, 2012

Lelaki Geek Di Majalah Apartmen Impiana Jan-Mac 2013


Assalamualaikum..





Tadaaaa!!jangan lupa dapatkan "Majalah Apartmen Impiana" keluaran Jan-Mac 2013 di kedai buku berhampiran rumah anda cehhh!!...

padat dengan cetusan idea dekorasi condo dan apartment yang sangat kreatif dan menarik..

thanks you so much kepada abg oda n crew,model2 meletoppp #Suffian Ghaffar #Meara Rahim

Jangan lupa beli!! beli jangan tak beli! lalalalalala~

Monday, December 3, 2012

Melaka Durian Crepe



Assalamualaikum...

mari mari abg ada jual durian crepe sapa mahu!!

aku jual comfirm tak laku kan! ini durian crepe aiyoooo......

sebenarnyee aku tak tahu pun apa tu durian crepe,skung dah jadi kegilaan orang ramai 

sampai aku pun akan menjadi gila tak lama lagi lalalala~

tadi sempat singgah di durian cake cheng melaka,dekat situ ada jual crepe! 

tapi warna kuning sahajoooo..warne lain tak adooo..

 lai lai lai!

tapi memang sodap! tak tipu

kalau sapa yang sedang cari durian crepe bagi orang melaka,datang lerrr ke durian cake

no.27 jalan inang 2,
taman paya rumput utara,
76450 melaka.(Beside Tesco Cheng)

Facebook : DurianCake


Saturday, November 24, 2012

The Twilight Saga Breaking Dawn Part2


Assalamualaikum...


The twilight saga breaking dawn part 2,semua harus pergi tengok!

 ada yang dah tengok cakap 

tak best,tapi aku tengok best ajoo,mungkin lain orang lain cara erkk...

part 2 ni sambungan dri part1 yang pernah korang tengok dulu tuuuu....


1.Romantik so sweet

2.aksi2 yang tak kurang hebatnyeee...

3.bagi yang umur 18tahun kebawah,jangan nak berangan mahu tgok,nak tengok beli CD tgok dalam bilik..

4.jalan cerita dia yang agak best

5.yang pernah tengok dari season yang sebelumnye dia akan lebih hayati part2 cehhh

6.harus pergi,dan pergi tengok....

7.harus tengok yang 2D xyah nak kedekut sangat tengok yang biasa,nanti tak best baru tahu,percaya atau tidak mari try huhu~

8.10 bintang,aku mahu tengok lagi! sumpah best..

9.ada sedikit geram jugak nantikan!!~

10.Alice



Thursday, November 22, 2012

Rambut Baru Saya



Assalamualaikum...

yeahh dapat rambut baru! pandai amoi tu cut! aku suruh cut lain,lain jadinyeeee

tapi yang ini aku paling suka!siap snap dari instagram lagi erkkk


baik la itu sahaja berita untuk hari ini, jangan lupa follow instagram kita ye,Lelakigeek

pendek bukan entry hari ni?ok bye!~

Sunday, November 18, 2012

Dia Yang Comel



Assalamualaikum...

dia yang comell....rizky sudah masuk 6bulan..

macam tak sangka,sudah besar anak aku ni..eh nak bagi tahu lagi sekali,

anak aku ni,perempuan ye bukan lelaki...

baru2 ni aku dapat mandikan dia dengan jayanyeee..abiss kutu2 semua mati..

tak ada la susah sangat nak mandi kan rizky,dia tak ade nangis2 pun...

Shoot1

Shoot2

Shoot3

 Shoot4

Shoot5

Shoot6

yang ni sorry la yee..sebab tahik mata dia ada lagi huhuh~

port dia setiap hari,aku pun pelik kenapa dia suka duduk dalam pasu bunga! pastu pasu yang sama plakk..aiyoooo...

Sapa ada kucing,jum berkongsi cerita sama saya huhuh bagi la tip2 yang best untuk kucing..

Tuesday, November 6, 2012

Kahwin "Astella Bridal II"



Assalamualaikum...

Asyik kahwin je kan! orang pun confius yang mana satu la bini aku kan!

tak apalahh biar banyak bini,janji bini sayang saya erkk!

baiklah,hari ni ada sedikit gambar nak aku pertonton kan pada reader blog aku ni ahh! kalau ada la kan!..kalau tak ada tak apa...pasarahh~

photoshoot baju wedding dari astella bridal,kali ni 2kali aku bekerja bersama astella bridal
baju butik ni sangat santekk!

dan dapat banyak sambutan sejak akhir2 ni cehhhhh!


Photographer : Amir Naufal Photography

Mua: Astella Bridal

Butik :Astella Birdal

Talent :Mata Hati Ikin "top model melaka"

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

alhamdulillah sesi photoshoot berjalan dengan lancarnyee! tak lupa jugak terima kasih Macha Studio!

untuk bertanyakan pakage perkahwinan boleh PM Amir Naufal Photography "Melaka"
Harga boleh dirunding lagi cehhh~

dan boleh Pm Butik Astella Bridal untuk dapatkan baju2 yang cun "Melaka"


P/s Selamat Pengantin Baru eh!

Thursday, November 1, 2012

Khas Untuk Lelaki "Mens Biore"



Assalamualaikum...

Pencuci muka khas untuk lelaki,kalau yang girl2 nak try pun boleh,comfirm jadi awww...

sebenarnya pencuci muka jenama mens biore 1st time aku cuba,sebelum ni pakai uberman dan 

ganierlight sebulan pakai muka tak jdi macam fahrin ahmad pun~


lakonan sebabak2 konon2 la ni...

dan aku telah membuat keputusan,mahu menggunakan pencuci muka men biore,

nampk macam bagus,terus amik satu!tak pikir 10kali

hope bagus la pencuci ni..



buat lelaki diluar sana,jangan pikir kita ni sebagai lelaki tak perlu cuci muka,kita sebagai lelaki perlu jadi cantik,biar orang sedap mata memandang..

asyik perempuan je nak cantik kan!,laki pun nak jugak muka cantik awwww...



P/s awak guna pencuci muka jenama apa?jum Berkongsi Bersama Rahsia Kecantikan Anda~

Saturday, October 27, 2012

Main Kahwin2 Jum..


Assalamualaikum....

teaser.

Kali ni Kahwin dalam studio pulak,ponat dah asyikk outdoor je kan!

Shoot1

Shoot2


Nantikan gambar seterusnyee dari saya dan amir naufal photography!!

Monday, October 22, 2012

Bergambar Bersama "Beckham Fotogratie"


Assalamualaikum...

Rasa macam lama je tak update blog!ini hari baru dapat update

photoshoot bersama Beckham Fotogratie dari singapore

lokasi di jonker walk melaka,tempat yang sangat ramai orang pergi!aku pun tak selalu pergi! lemasss dik oiii..

Shoot1

Shoot2

Shoot3

 Shoot4

Shoot5

ni saja dapat aku kongsi ye dikk oii..jangan nak meleleh sangat,muka aku ada nampak macam askim kerr erkk!..SS

baik2 selamat hari hari..jumpa di next entry...lalalalala~


P/s Thanks You Beckham Fotogratie From Singapore Auuummmm~

Wednesday, October 17, 2012

Bridalstudio Empires Part2



Assalamualaikum..

photoshoot wedding bridalstudio Empires  gown&toxedo

Photographer : Amir Naufal photography

Mua : Nomie jalil

Butik : Bridalstudio Empires

Talent : Faradiella dan Fiq Fikri Ahmad 

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

puasa hati sama gambar??kalau puas hati sila bagi markah lalalalala~

untuk pertanyaan pakage perkahwinan dari photographer amir naufal boleh dail no 
017-6724698

atau pun boleh Pm berliau di page Amir Naufal Photography

harga boleh runding!jangan segan jangan malu mahu tanya!

Friday, October 12, 2012

Bridalstudio Empires Part1



Assalamualaikum..


Tadaaa! main kahwin2 lagiii....

Kali ni untuk Shoot baju dari Bridalstudio Empires,lokasi di planet marikh!

ok nantikan gambar seterusnyeee!

Wednesday, October 10, 2012

BBQ Orang Teruna!



Assalamualaikum...

BBQ orang bujang sangat la kan! BBQ anjuran abg azizi di tasik anjung durian tunggal melaka

kehadiran untuk W VIP sahaja eh!

jamuan ni diadakan untuk pemergian ijat aben ke china,untuk melanjutkan pelajaran dekat sana selama 4 tahun!

lepas ni,tak dapat makan,masakan en azizi lagi! masakan yang sangat sedap dan best! tak tipu punyaa,100 bintang kalau boleh bagi!...


banyak bukan! makanan tu!!!!..khas untuk 6 orang termasuk jurucamera..makan la sampai pengsan!
.
.
.

 turun serta Amir Naufal,Ijat Aben,Efun,dan artis jemputan Hizami Rahim,tu pun dia mahu 

balik awal ada hal..yela artiss show sana sini huhu~
.
.
.


sesi masak burger bakau!
.
.
.


Canibal! bila dah dapat makan~
.
.
.


yeahh ni dia ayam yang sudah di bakau! ciptaan en azizi,tukang masak adalah kami.anak2 muda..
.
.
.
.
.
.

 amir dan abg ijat tersayang..




p/s lepas ni nak belajau dekat oversea la! nanti dapat makan bbq huhuhu!ijat aben jangan lupa BBFmu di malaysia nanti..sangat sodiissss


Monday, October 8, 2012

Rizky Inginkan Bakal Suami Flate Face



Assalamualaikum...

holaaa...hari ni update pasal my anak rizky martin! gituu kan

anak sangat! sapa mak dia?erkkk....

baik la hari ni special sikit entry pasal rizky yang telah masuk 5bulan umurnyaaa!

pejam celik,pejam tak celik2 dah besar anak aku ni

rasa cepat betul masa berlalu,tak sabar nak tunggu dia membesar lagi,

dan tiba waktunyaa aku akan carikan dia jodoh! sapa kah pria itu?

ciri2 pria tersebut,mesti kucing maskulin,dan flate face gituuuu....


aksi2 yang terlampau rizky memanjat pokok setiap hari,sebab aku tak mampu nak belikan dia cat tree huuu~



candid time,tak sangka dapat snap dia tengah menguap! perhh smart!


P/s siapa boleh sponser kucing flate face untuk bakal suami rizky?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...