Followers

Thursday, April 23, 2015

Avengers Age Of Ultron - Review Masing-masing




Assalamualaikum....

holaa lama tak buat review movie kan kan! linduuuu abam la tu!

macam mana la aku boleh tergerak hati nak review pasal movie Avenger Age Of Ultron..

Avenger ni dri awal2 ditayangkan aku memang orang pertama yang pecut beli tiket,sebab aku memang suka sangat dengan Marvel2 gituuu~

"Berangan jadi superhero"dgn kuasa bolan akan menghukum mu!

jangan buang masa eh,abang xde masa nak bersajak2 bagai,meh sini dengar review abggg!



Pendapat

- Tak sempat seat nak panas,dah mula action yang cun habiss! berair la ketiak tengok

- Super hero kali ni tambah lagi 2 orang tapi taat laa,Quicksilver dilakonkan oleh Aaron Taylor Johnson (aaron aziz ke erkk) , dan Witch Scarlet , dilakonkan oleh Elizabeth Olsen
last sekali,the twin ni dah tahu cerita sebenar boleh la dorang taubat...so superhero jadi ramai gituuu~

-Macam biasa lawak jenaka mesti ada dalam avengers

-sesuai untuk semua,kalau yang nak veranak tu elakan,silap2 meletop dalam wayang ehhh

-jadi abang bagi 5 bintang best sangat,sebab abg peminat marvel...

Saturday, April 4, 2015

Dress Resepsi Sharifah Sakinah dan Aliff Adha




Assalamualaikum....

ok kali ni update secara sepantas kilaaaat vrommmm!!

majlis resepsi kinaliff

baju sharifah sakinah dan aliff adha di buat reka khas oleh butik @lumiereconcept

songket putih,design yang simple tapi nampak wow!..

kina dia lebih suka yang simple2,tak suka yang sarat2 

"simple itu mudah"


ada yang kata seksi la,ketat la, ada plak yang cakap baik tak pakai baju,

hey yang komen tu biar pakai otak boleh?nanti aku bogelkan kau baru tahu erkkk..

pedulikan apa orang nak cakap,sebab dorang xdoooo~










Friday, April 3, 2015

Erra Fazira Dan Engku Emran Sambut Birthday Aleesya Bersama





Assalamualaikum....

tajuk utama erra fazira dan engku sambut birthday Aleesyah yang ke 6 tahun tempoh hari 30mac

1st time jumpa erra fazira depan2,cantik sangat2 well ratu malaysia kan...mesti la cantik miawwwwww~

eh kenapa aku tetiba ada masa majlis Aleesya?yeahhh sebab Amir Naufal photography jadi photographer untuk Potrat erra dan aleesya...

masa sikit sajoo,tak sempat nak shoot banyak2,kalau boleh nak pinjam kuda pakcik dkt depan hotel tu buat shoot sekali dengan kak erra..

meh sini layan gambar dari @amirnaufalphotography 017-6724698







lagi satu baju erra fazira dan aleesya pakai ni,dari butik @Lumiereconcept 019-6418910

memang terbaik baju dari butik dorang ni sangat kemas jahitan dia..i likeee

mak ayam suka tau erkkkk....


dan birthday Aleesya diserikan lagi dengan watak2 princess disnyeland gituuu...

kita ada cinderella,Elsa,dan Snow white...nampak real kan??

ofcos la nampak real sebab yang makeup kan pricess ni semua sentuhan by 

@Sharhim_khan 017-2236020 kalau nak kahwin wajib booking dia ni comfirm puas hati...







Singgah Instagram
.
.
.







Thursday, April 2, 2015

Happy Birthday Elfira loy 21st



Assalamualaikum.....

yeahh alhamdulillah kali ni diberi peluang untuk shoot blast birthday party elfira loy yg ke 21 tahun huhuhu! siap liveupdate dekat instagram elfira loy abam buatkan,


birthday ni buat sebelum 8hb 3 nak buat suprise katanyaaa sharifah sakinah dengan mama elfiraloy punya plan...

sekarang abam nak share gambar dari @amirnaufalphotography yang super awesome dan liveupdate dari @lelakigeek eh aku keee erkkk...











semuanyaa selesai dengan jayanyaa semua artis yang join gila2.. terbaik 10 bintang gituuuu... 


tapi malangnyaaa bag abam tertinggal dekat hotel ituuuuu urmmmm! sedihh















Happy Birthday Elfira loy 21st



Assalamualaikum.....

yeahh alhamdulillah kali ni diberi peluang untuk shoot blast birthday party elfira loy yg ke 21 tahun huhuhu! siap liveupdate dekat instagram elfira loy abam buatkan,


birthday ni buat sebelum 8hb 3 nak buat suprise katanyaaa sharifah sakinah dengan mama elfiraloy punya plan...

sekarang abam nak share gambar dari @amirnaufalphotography yang super awesome dan liveupdate dari @lelakigeek eh aku keee erkkk...











semuanyaa selesai dengan jayanyaa semua artis yang join gila2.. terbaik 10 bintang gituuuu... 


tapi malangnyaaa bag abam tertinggal dekat hotel ituuuuu urmmmm! sedihh















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...