Followers

Sunday, June 10, 2018

RIFAL EXCLUSIVE DI HARIAN METRO



ASSALAMUALAIKUM....

salam ramadan semua,kejapan je nak raya kan kan kan...

just nak share semalam korang ada beli harian metro tak??

Alhamdulillah rezeki Kurta Rifal Exclusive masuk dalam ruangan metro

rifal ni adalah brand fiq sendiri dah masuk tahun ke 3 buat kurta ni,syukur selalu kurta ni masih dapat sambutan yang ramai...

insyaAllah tahun depan akan ada projek baru,doakan la semua berjalan lancar..

eh tak nak cakap banyak ok abg share je gambar ni ehh huhuhu


korang boleh follow Instagram abg untuk tengok kurta2 lain eh 


Monday, May 28, 2018

KURTA RAYA 2018 LELAKI KACAK


ASSALAMUALAIKUM.....

kurta kacak kembali lagi untuk 2018 punya...

#rifalexclusive

ok korang dah boleh beli online baju kurta ni follow intagram @rifalexclusive

atau whatsapp kami eh huhuhu

Click Link dekat bawah ni untuk whtsapp!!





Wednesday, February 28, 2018

KE SEOL KOREA KITA



ASSALAMUALAIKUM....

JUST NAK SHARE GAMBAR KE KOREA HARI TU HUHUHU...

KITA PEGI MAIN RENDAH! xde under agensi...

pastikan sebelum nak pergi kena buat kajian sikit pasal korea....




Ni dekat istana apa lupa namanyaa... huhuhuh kita orang sewa baju tu rm50 tak silap duit malaysia
boleh pakai 2 jam..

kalau korang dah sewa baju ni,nak masuk istana ni free jer











Vilvadi Park memang best kita booking by Klook RM310 sekali dia ajarkan main
bas pergi balik pun sekali huhuhuh berbaloi!

eh macam2 ada laa dekat korea,korang kalau nk pergi google dulu mana tempat yang best...comfirm korang akan jumpa tempat2 kita pegi ni huhuhuhu....

better nak cantik pergi time salji,gambar cantik...lagi2 dekat nami island...



Wednesday, May 31, 2017

KURTA RAYA 2017 ( RIFAL EXCLUSIVE)




 1. kurta(smart kasual)lebih ringkas dan mudah digayakaan serta mempunyai ciri2 anak muda sekarang dari segi rekaan dan pilihan warna

2. twill cotton kain yg selesa,tidak panas kualiti yang baik,twill cotton sejenis cotton yang separa tebal dan separa nipis
3. rona sejuk dan rona panas

4. remaja 18- dewasa 35
5. potongan yang selesa/ rekaan yang segar dan santai/ pemilihan warna yang harmoni (raya)


6. harga mampu milik RM 110 termasuk penghantaran


 7 . online service / cod / studio house rifalexclusive.buat masa ni kami tidak ada butik official,kami ad studio...di Melaka boleh hubungi kami/ whtsapp +60178703658









👕Design : Kurta U'bayy
.
🌈Colour : Khakis
.
🎽Material : Cotton



👕Design : Kurta Waqas
🌈Colour : Royal Blue
🎽Material : Cotton




👕Design : Kurta Kashif
.
🌈Colour : Emerald Green
.
🎽Material : Cotton




👕Design : Kurta Waqas
🌈Colour : Red
🎽Material : Cotton




👕Design : Kurta U'bayy
.
🌈Colour : Dustypink
.
🎽Material : Cotton




👕Design : Kurta Kashif
.
🌈Colour : Navy Blue
.
🎽Material : Cotton





👕Design : Kurta Waqas
🌈Colour : Dark Grey
🎽Material : Cotton




👕Design : Kurta U'bayy
.
🌈Colour : Yellow
.
🎽Material : Cotton






👕Design : Kurta Kashif
.
🌈Colour : Purple
.
🎽Material : Cotton



Sunday, June 19, 2016

Kurta Merecek Hawau RIFAL & CO




Assalamualaikum....

hey sapa yang mengata pasal kurta Rifal & Co macam baju ferempuan! 

korang silap! sekarang musim hipster kurta hispter! tapi kita punya kurta tak ketat pun,kalau rasa nak

 pakai ketat amik la saiz paling kecik ehhh..#janganmengata

Kurta kita jual RM100 sahajoo,free Postage

korang tengok dulu gambar2 yang dah shoot

boleh follow Instagram @rifalandco





Friday, June 17, 2016

Kurta Rifal & Co 2016



Assalamualaikum....

selamat berpuasa cemuaaa! Ya Allah tak sabar nak pasarkan kurta jenama sendiri ni huhuhuh!...

kita dengan Amir Naufal Photography bergabung buat satu brand kurta jenama sendiri!...

upload teaser sikit Photoshoot sahur tadi perhhhh rabak mata

kurta kita orang nak buat ni,bukan untuk pakai raya jer,boleh pakai hari2 lain...

doakan kami capai target  #janganmengata

korang boleh follow RIFAL & CO dekat Instagram 

2016

Friday, May 27, 2016

Collection Lumiere Concept





Assalamualaikum....

selesai photoshoot collection @lumiereconcept meletop2 baju dorang :D

tambah lagi makeup artis malaysia @sharhim_khan sentuhan yg sgt cntik u allss! comfirm tak nk basuh makeup dia ni 

Hair do by @marina puteri ledang,pontianak pun buat dkt dia ni

Photo awesome by @amirnaufalphotography muah ciked


jum korang tengok baju kahwin mana yang  jadi pilihan korang untuk tahun ni 2016 ni

1

2

3

4

5

6





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...