Followers

Saturday, January 16, 2016

Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin"Wedding Of The Year"





Assalamualaikum....

jangan lupa dapatkan harian metro hari ni,wedding of the year sam dan tilla!!

RM25 jutaa tajaan untuk wedding nanti,so @amirnaufalphotography pun ada menaja sebanyak RM70.000

korang kena faham dalam RM70.000 tu dah termasuk semua sekali,dalam masa 2bulan kita orang jalankan kerja ni...

Melaka ke KL

mulut orang kita tak boleh nak tutup,kita diamkan saja....adik2 memang suka jadi miss kepoh eh?


Alhamdulillah rezeki @amirnaufalphotography diberi peluang mencipta nama untuk dikenali rakyat malaysia :P

kalau nak kahwin boleh rojer abam eh



for any inquiry contact

0176724698 @amirnaufalna
0173541949 @lelakigeek

Email : amirnaufalphotography@gmail.com

Sunday, January 3, 2016

My Girl - Bila Feeling Jadi Orang Korea



Assalamualaikum....

jum layan video abam yang tengah feeling korea -my girl-


tapi 14 second sajo sedih :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...