Followers

Saturday, December 26, 2015

Gambar seksi di istanbul ; Lelakigeek





Assalamualaikum....

wahai sahabat maaf kalau abang terupdate gambar seksi abg masa dekat istanbul...yang tak berapa ok ni.....

yang sebenarnyaa nak letak tajuk hati sudah musnah dimakan oleh anai2 :(

abaiakn....

kenapa orang susah nak faham perasaan kita ye?ke kita ni perasan krik krik krik krik....

tak apo la abg redha ,kalau tak suka terpulang,hak masing2.....

macam over plak ehhh..feeling lebih,banyak sangat tengok slot akasia tv3 ehhh...

lupakan entry meroyan tu,kita layan gambar vogel abang masa dkt istanbul

serius sejuk,abg janji tak tipu :)



Thursday, December 24, 2015

OPEN DAY Lumiere Concept : Package Kahwin Amir Naufal Photography,Lumiere Concept Dan Sharhim Khan



Assalamualaikum...

hi bakal2 perantin yang nak kahwin tahun depan??

kami dari photographer Amir Naufal Photography,Bridal Lumiere Concept dan Makeup artis Sharhim Khan

nak bagi promosi gilaaa merecek sampai kena muka u allsssss~

OPEN DAY LUMIERE CONCEPT 25,26,& 27 DECEMBER 2015



























RM1799 Two Event
.
Nikah + Sanding + Free Outdoor (sameday)
.
Harga Tawaran bermula dari 25 , 26 dan 27 Disember  2015 sahaja. di Open day Lumiere Concept
.
+ 6 Pasangan Bertuah akan dapat Free Pre Wedding dari kami Amirnaufalphotography
.
kena mai dulu baru dapat harga gila gila ni huhuhuhuh!...
.
.
Hye..Jangan lepaskan Peluang LUMIERE OPEN DAY END OF YEAR .Kami Tawarkan pelbagai tawaran hebat seperti harga sewaan busana kami bermula dari RM 499.00 sahaja . 
.
.
Selain itu dapatkan tawaran menarik juga dari Juru Makeup kami @sharhimkhan ada free gift contek lens berwarna warni gituuuu~
.
.
Whatapp 0173560239 untuk pertanyaan dan Temujanji.
.
Hanya yang membuat temujanji sahaja akan di layan .
.
Terima Kasih.
0176724698 Amir Naufal NA
0173541949 Lelakigeek

ok apa tunggu lagi jum booking we all sekali jalan huhuhuhuh! <3




Wednesday, December 23, 2015

Dilwale - Lagu Janam Janam



Assalamualaikum...

semua orang tengah mengilaaa janam janam - Dilwale

meh abg shared lagu janam janam,erkkk yang benar abang pun sudah jatuh cinta dengan ini lagu huhuhuh...

ok meh layan dulu...feeling eh eh <3

           

Wednesday, July 29, 2015

Syatilla Melvin - Photo by @amirnaufalphotography





Assalamualaikum...

 Syatilla Melvin shoot by @amirnaufalphotography merecek recek gambar erkk...

tempoh hari ada photoshoot untuk harian metro dekat bangsar

butik kak @lyndarahimkl gila pamous akak ni huhuh...

makeup plak by @sharhim_khan touch dia memang la sangat cntik syatilla melvin pun suka

dengan style rambut baru perhhhh merecekk...nampak lain giloo

eh syatilla ni abam kenal dia sejak dia berlakon cerita ramadan dulu2 punyaa

masa tu dia jadi jahat dalam drama tu huuuu~













kita doakan Syatilla Melvin lepas ni lagi meletoppp...


makeup artis by @Sharhim_khan





Thursday, July 16, 2015

Kad Raya 2015 @lelakigeek Untuk Semua




Assalamualaikum...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir sahaja,kalau nak batin kena kahwin dulu erkkkk! 

Ampun jika abam ada tersalah kata,gurau kasar sampai hati berdarah dan sebagainyaa....

0-0 Nak ampau cakap muah ciked dulu krik krik krik~



terima la kad dari abam yang santek ni mesti korang tengok terasa merecekkk! 

gambar yang cantik meletop ni @amirnaufalphotography yang shoot

nanti abam update lagi gambar photoshoot raya aidilfitri 2015 ehhh...

Selamat Hari Raya muah ciked!


Thursday, July 9, 2015

Sunday, June 28, 2015

Faizdickie Review Amir Naufal Photography


#Repost @faizdickievp Penat kau simpan duit nak kawin. RM2juta untuk pelamin. RM7juta untuk katering. 98juta untuk hantaran. Kau ingat semua dah settle then baru teringat photographer lupa book! Bajet pulak tinggal 30 sen. Mampus. Terpaksa kau upah anak buah kau amik gambar guna kamera kodak. Lepas cuci film semua gambar blur. Haha Well. Bagi mengelakkan situasi gambar blur or potrait kau kelihatan seperti dubuk, kau kene make sure photographer kau bagus. Apa? Photographer yang bagus selalunya mahal? Well, perkenalkan @amirnaufalna @amirnaufalna @amirnaufalna! Dorang tengah buat PROMO RAMADHAN ni wei! Heaa Bermula dari 1 Ramadhan hingga 15 Ramadhan ni, kau hanya perlu bayar RM1888 sahaja untuk pakej fotografi dorang! Pakej ni termasuk Nikah, Sanding, FREE pre wed dan FREE OUTDOOR. Outdoor photoshoot dia bukan biasa-biasa cam amik gambar kat Lake Garden tau, tapi real outdoor cam berkebun, meredah jeram dan bermain skateboard. Haha Okey tipu jah yang hujung tu. Hujung je la. Yang lain betul. Sapa nak bagi promo RM1888 wei! Murah plak tu. Yang lagi best dorg punya past client bukan calang-calang tau. Tak caya pi usha @amirnaufalna okey. Oh ya, salah sorang photographer dia suruh abang mention nama dia. Nak mencapap lettew haha cc: @lelakigeek haha
A photo posted by Fiq Fikri Ahmad (@lelakigeek) on

Thursday, June 25, 2015

PROMO Ramadan 2015 Free Pre Wedding -Amir Naufal Photography




Assalamualaikum....

sekian lama blog abang terabai,dan terbiar sampai macam hingga hujung2 nyawa.. erkk

now! im back baby,eh lupa nk wish salam ramadan kepada semua umat islam...

hari ni nak cerita pasal PROMO ramadan yang mulia ini..

Amir Naufal Photography bermurah hati nak bagi korang,free wedding percuma..

tapi untuk 15 pasangan sahajo,cukup la tu kalau ramai2 tak terlayan den nanti..









Ni banner @amirnaufalphotography kau hado?merecek tak kalau tengok?

ok kalau merecek sila booking date dengan Amirnaufalphotography

contact no/whatsapp
017-6724698 Naufal
 017-3541949 Lelakigeek

Email : amirnaufalphotography@gmail.com

dah dapat no jangan nak gatal2 eh,jangan cuba nak mengodai abg eh ok bye!...


5 Sikap Isteri Yang Boleh Buat Lelaki Jadi Stress.






Assalamualaikum....

happy ramadan yang ke 8 sahabat!...tetiba nak bagi 5 sikap isteri yang buat suami stress dan tak keruan gituuu...

walaupun abam tak berkahwin lagi,tapi abam tahu eh pasal rumah tangga..yang tak berapa nak tangga tu...

1.Berlanja lebih dari kemampuan?

ada jugak isteri yang suka mendesak suami nak barang2 mahal,eh mata duitan ke ni erkk..

isteri kena faham ye.kalau suami awak tu jutawan boleh la mintak macam2..


tak pasal2 gambar abam jadi bahan




2.Suka Fikir yang  negatif tentang suami

ni satu sikap yang tak percaya satu sama lain,eh memang perlu ada sikap negatif dalam diri tu,tapi jangan la melampau2 kak..

suami baru nak langkah pergi kerja cari nafkah dan pikir bukan2...

setiap hari nak suami tu sama isteri la kalau boleh,suami tak kerja eh?





3.tidak suka berterus terang

isteri tak suka sangat terus terang,dia lebih suka bagi hint konon2,si suami ni faham?

eh nooo laaa,straight to the point kak,

si suami tak akan tanya kenapa akak merajuk,nak kena bagi tahu terus dan terang...

supaya si suami tak fail ngekkk..




4.isteri yang lebih berjaya

isteri yang berjaya akan lebihkan kawan2 dari suami,sampai makan minum suami terbabai!..

suami penat balik kerja,mesti ingat isteri ada masak sodap2,tapi malang si suami!..

isteri hanya tinggalkan tudung saji untuk suami....erkk





5.yang last kurang setuhan dan belaian

eh asyik lelaki jer nak sentuh isteri,isteri tak nak sentuh suami ke?

jangan sesekali tolak apa suami mintak sebelum tidur,berdosa tahu tak erkk

ok bye!

selamat menjalani ibadah puasa semua...


Thursday, April 23, 2015

Avengers Age Of Ultron - Review Masing-masing




Assalamualaikum....

holaa lama tak buat review movie kan kan! linduuuu abam la tu!

macam mana la aku boleh tergerak hati nak review pasal movie Avenger Age Of Ultron..

Avenger ni dri awal2 ditayangkan aku memang orang pertama yang pecut beli tiket,sebab aku memang suka sangat dengan Marvel2 gituuu~

"Berangan jadi superhero"dgn kuasa bolan akan menghukum mu!

jangan buang masa eh,abang xde masa nak bersajak2 bagai,meh sini dengar review abggg!



Pendapat

- Tak sempat seat nak panas,dah mula action yang cun habiss! berair la ketiak tengok

- Super hero kali ni tambah lagi 2 orang tapi taat laa,Quicksilver dilakonkan oleh Aaron Taylor Johnson (aaron aziz ke erkk) , dan Witch Scarlet , dilakonkan oleh Elizabeth Olsen
last sekali,the twin ni dah tahu cerita sebenar boleh la dorang taubat...so superhero jadi ramai gituuu~

-Macam biasa lawak jenaka mesti ada dalam avengers

-sesuai untuk semua,kalau yang nak veranak tu elakan,silap2 meletop dalam wayang ehhh

-jadi abang bagi 5 bintang best sangat,sebab abg peminat marvel...

Saturday, April 4, 2015

Dress Resepsi Sharifah Sakinah dan Aliff Adha




Assalamualaikum....

ok kali ni update secara sepantas kilaaaat vrommmm!!

majlis resepsi kinaliff

baju sharifah sakinah dan aliff adha di buat reka khas oleh butik @lumiereconcept

songket putih,design yang simple tapi nampak wow!..

kina dia lebih suka yang simple2,tak suka yang sarat2 

"simple itu mudah"


ada yang kata seksi la,ketat la, ada plak yang cakap baik tak pakai baju,

hey yang komen tu biar pakai otak boleh?nanti aku bogelkan kau baru tahu erkkk..

pedulikan apa orang nak cakap,sebab dorang xdoooo~










Friday, April 3, 2015

Erra Fazira Dan Engku Emran Sambut Birthday Aleesya Bersama





Assalamualaikum....

tajuk utama erra fazira dan engku sambut birthday Aleesyah yang ke 6 tahun tempoh hari 30mac

1st time jumpa erra fazira depan2,cantik sangat2 well ratu malaysia kan...mesti la cantik miawwwwww~

eh kenapa aku tetiba ada masa majlis Aleesya?yeahhh sebab Amir Naufal photography jadi photographer untuk Potrat erra dan aleesya...

masa sikit sajoo,tak sempat nak shoot banyak2,kalau boleh nak pinjam kuda pakcik dkt depan hotel tu buat shoot sekali dengan kak erra..

meh sini layan gambar dari @amirnaufalphotography 017-6724698







lagi satu baju erra fazira dan aleesya pakai ni,dari butik @Lumiereconcept 019-6418910

memang terbaik baju dari butik dorang ni sangat kemas jahitan dia..i likeee

mak ayam suka tau erkkkk....


dan birthday Aleesya diserikan lagi dengan watak2 princess disnyeland gituuu...

kita ada cinderella,Elsa,dan Snow white...nampak real kan??

ofcos la nampak real sebab yang makeup kan pricess ni semua sentuhan by 

@Sharhim_khan 017-2236020 kalau nak kahwin wajib booking dia ni comfirm puas hati...







Singgah Instagram
.
.
.







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...