Followers

Friday, April 3, 2015

Erra Fazira Dan Engku Emran Sambut Birthday Aleesya Bersama





Assalamualaikum....

tajuk utama erra fazira dan engku sambut birthday Aleesyah yang ke 6 tahun tempoh hari 30mac

1st time jumpa erra fazira depan2,cantik sangat2 well ratu malaysia kan...mesti la cantik miawwwwww~

eh kenapa aku tetiba ada masa majlis Aleesya?yeahhh sebab Amir Naufal photography jadi photographer untuk Potrat erra dan aleesya...

masa sikit sajoo,tak sempat nak shoot banyak2,kalau boleh nak pinjam kuda pakcik dkt depan hotel tu buat shoot sekali dengan kak erra..

meh sini layan gambar dari @amirnaufalphotography 017-6724698







lagi satu baju erra fazira dan aleesya pakai ni,dari butik @Lumiereconcept 019-6418910

memang terbaik baju dari butik dorang ni sangat kemas jahitan dia..i likeee

mak ayam suka tau erkkkk....


dan birthday Aleesya diserikan lagi dengan watak2 princess disnyeland gituuu...

kita ada cinderella,Elsa,dan Snow white...nampak real kan??

ofcos la nampak real sebab yang makeup kan pricess ni semua sentuhan by 

@Sharhim_khan 017-2236020 kalau nak kahwin wajib booking dia ni comfirm puas hati...







Singgah Instagram
.
.
.







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...