Followers

Tuesday, December 7, 2010

New Header

Wasalam.adik2, kakak,abang2
mai la sini aku ade story baru semperna
maal hijrah ni,Header aku berwajah baru tanpa cacat 
cela..
.
.
sebelum ni aku telah terima banyak krtikan yang pedas2 pasal header aku
ade tu kata tangan aku kodong,mmg btul pon header seblum ni aku cam xpasan pon yang 
tangan aku sudah kodong
.
.
 krtikan yang membina kita harus dengar,almaklum la aku ni baru lagi..
harus dengar cakap orang yang dah tua..
scroll ke bwh
.
.
.
jeng3!!
Putih itu Bersih

Letak Tangan Dimolot,Besar Kan Mata anda
Dan lafazkan Kata2 OMG Ctik

1.napak tak Graphic design yang aku tulis,sebenarnye aku bkn graphic design,
aku just minat sesangat,dalm bidang arkitek ade jugak design
tak salah aku selit kan celah2 header aku ni.

2.Photographer??aku pon minat..belum sampai seru lagi nak jadi photographer

3.Architectural sudah memang bidang aku,kalau aku give up,asik kate susah
tak berjaya la aku..

4.Modeling ceh2 berangan kuat,biar kan aku nk berangan,,ko ade?
minat sesagat gak,tpi malu2 la depan camera
hope lepas aku stdy sama Amir Naufal Na
aku jadi lebih berani,dan tak malu depan camera

Ape maksud Lelaki Geek Gamai Gak yang Tanya Ape jadah tu?
meh aku terang kan
Geek sebenarnye datangnye dari citer reality beauty n the Geek
aku sama kan diri aku dengan Geek tu
sorang yang ...

1.pemalu

2.nerd

3.suka kan gadis2 yang cantik tapi aku tak memilih

4.Lurus kebendol

5.sorang yang bijak,walau pon aku tak sebijak mana


Jangan menilai orang dari luaran.menilai biar dalam hati yang suci
kalau kita nak menila dalam hati orang susah kot,
baik kita nilai kita sendiri..

Salam Maal Hijrah~



Awak Manis Macam Lolipop




Manis Seperti Gula,
Bukan gula pasir,dan bukan gula Melaka,ini gula datang dari ujung pasir
Yang beri oleh pn Acha Mahfar kepada aku,sangat sweet orang nye
Kalau tak caye kasi terjun blog die,pasti kamu semua terpukau2
.
.
Aku diberi lolipop daripada beliau,then
aku terpaksa
 bagi lollipop candy ni kepada 5orang yang aku rase2
Manis seperti lollipop mau pon pahit,kelat seperti peria
.
.
Amaran Tegas Selepas Makan Lolipop Ni korang Harus Berus Gigi korang Atau Basuh
Molot sampai bersih,takut nanti tengah tidow,semot buat projek kat dalam
Molot korang, AMARAN!! tegas
pernah terjadi di melaka.
.
.
.

Jadi lollipop yang pertama aku nak bagi kepada
Pn Bunga,munge tahik candu, ni mmg sesuai diberi lollipop ni
Warne pink,lagi kak~

Love Bunga Querida
.
.
.
Yang kedua plak..aku nak bagi dekat sorang mamat ni

tengok lollipop ni simple jew kan
Yang bernama Ijat Aben

Aku rase orang nye memang simple

Ijat Aben

.
.
.
Huh~ budak ni aku bg special sikit die yang bernama
Amir naufal,lollipop yang bersalut sokelat lagi
Kene la tok die 3 lagi aku bagi harap tak kejoloh~

Amir Naufal NA
.
.
.
Budak ni harus aku bagi 4 sekali gus sebab??
peramah orang nye selalu teguh aku kat facebook
Fie omar nama nye

Fie Omar
.
.
.
Napak tak lollipop ni bulat jew kan??lolipop ni khas tok cikgu yang bernama shara
Fiq  nak ingat kan sekali lagi,bukan cikgu shida,
cikgu shara tau~

Cikgu Shara
.
.
.
Lollipop ni kembar tiga,harus dibagi kepada akak

Mama Kembar Tiga
.
.
.
 nii khas to akak ni,tgk berbintik3 lolipop ni
setiap satu chip,satu toturial
sapa mau??

Intan Nurul Fateha
 .
.
.
 yang terlast lolpop ni aku bagikat
perantin baru kita
acha mahfar yang comel loteh

Acha Mahfar
 dah abis pon lolipop,sapa nak kene la beli sendiri
lagi satu had 5 jew kan,aku terbagi 8 lolipop,berani marah ler
hempok kung..
apa salah nye kan,demi membe2 tercinta
.
.
.
Hargai Sahabat Anda
Sahabat Itu Indah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...