Followers

Saturday, December 18, 2010

Shoot III "Melaram"



salam semua reader2,hari ni abg fiq mau kongsi
sama korang semua picture2 yang telah di shoot
oleh abg amir naufal Na

iaitu picture aku
tak sah muke aku xde dlam camera die,mesti full
dengan gaya2 aku yg agak gedik2,kesian aku tengok si
amir,die snap aku,picture die plak kurang,
kesian plak aku tengok :(
kessiiaan~



shoot kali ni aku berongeng2 kat KL,
so scroll ke bawah tengok hasil nye..
kalau picture aku ade yang tak kena harap maaf
sila beri krtikan yang pedas di komen,,
Tq~



Lokasi : PV12 Kuala Lumpur
Tarikh : 12.12.2010_15.12.2010


Sekarang aku semakin berani meletak kan picture yang agak errkk
Aftafirulla  malu aku,lupa kan pasal malu2,aku just mau kongsi2 ape yang perlu dikongsi



Aksi ni dilarang sama sekali oleh jejaka seluruh dunia
 untuk meniru,hanya muka tak malu saja,atau berani
yang boleh melakukannye,tema bagi picture ni
nurse nakal!!



Tak sangka aku boleh buat muka yang agak menakut kan
Orang sekeliling..sabar jew la photogarapher bagi tahu ok
Aku ok jew wink! Wink!






Buat muka selamba jew,dorang bukan kenal aku
Pow buat muka tebing sudah
Tak ade sapa marah


Dah macam robot plak aku tengok,semua picture yang dah snap
Kali ni semua just suke2 tak ade kene mengena
Antara hidup dan mati


Amik ko aku pose poyo,ni pow pagi2 lagi naseb baik tak ade
 Orang kalau ade orang,abis aku
 dorang mesti nak sain abg fiq nak sain,just guraw2 jangan ade yang meluat plak sama den ni.

Second day Honey moon




Jangan tanya aksi ape yang aku telah buat



Tengah skodeng,angsa tengah mandi manda


Lihat la,I baru jew buang beluuu keciaakk
Bersih,licin~



Dan yang ini aku tengah angin tak baik suruh jugak
Pose2,sabau~   


Berlakon je ni tak tengok lepas lagi lepas snap picture ni
Masam seribu masam2



Dekat pokok rambut Pontianak pow jadi

Hari ke 3 malam terakhir


Satu ni jew picture aku rase yang ok
Yang lain semua ko..


Jeng2 baru honey moon dah ade anak
Bukan2 ni ank saudare den Qairah.


Ni budak paling degil,abg amir suruh pose
Susah sangat nak pose,sabau jew la

Qairah,gamai plak yang nak amik gambar sama
Qairah ni,aku tak ade orang nak amik sama2
Aku tak pamous..:(


Tak lupe jugak makcik ni yang bagi aku sama amir
Honey madu kat umah die,dekat Pv12 setapak


Itu die abg Amir Naufal NA si photoshoot aku sampai aku
Kesakitan kaki dan mata mengadap camera beliau
Amir thanks a lot ya honey madu sama aku
Snap picture aku,jalan2 sama aku..mesra gitu

Coming soon kite honey madu dekat Putra Jaya pulak ye;)
Sekian tamat sudah hidangan untuk hari ni
Ape2 pendapat sila sila sila laaa..
komen












LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...