Followers

Thursday, February 24, 2011

Ikhlas ATAU Tak Ikhlas



Yuppp..
keikhlasan datangnye dari hati,kalau nk senyum pon kene ikhlas,seperti gambr dekat atas tu

Senyum la senyum la hai2 Cikk Bie molek!!!

Sapa cikk Bie opppsss...lupekan saja

Nak citer sikit la,sejak aku shoot sama Amir Naufal NA
Die asik tegur  jew pasal senyum aku...
Die cakap senyum aku tak ikhlas,rase2 korang... setiap pic aku yang dia shoot tu dah sampai 9 album ade tak perubahan?? 
nak munntah darah tak korang tengok??
 Senyum  aku tampak ikhlas tak??


Aku try jugak senyum dengan Ikhlas sampai Berjaya
Sampai amir cakap muka aku cam keldai  SETAN!! Jew

Akhirnya....

Tunggu kritikan dari anda ye..


 >> Kalau Berpacaran biar Ikhlas

>>Senyum biar la ikhlas

>>Membuat sesuatu keje biar ikhlas

Tak semua manusia perfect dekat dunia ni, aku pon sama kadang2 ade buat silap...

Jap ade lagi, solat biar ikhlas....
sejok jew dengar

tata titi tutu...

Monday, February 7, 2011

Dia Bukan Awek Aku



Ada orang cakap la,aku ni cocok dua cocok sama awek ni
oppsss...bukan aku yang cakap ye Sumpah!!



Cun tak die ni??Nama Faradila bt Mokhtar,berketurunan pakistan
berumur 19tahun,dan dia bukan milik aku...ada paham!!,sebenarnye fara ni sudah berpunye,
tak baik korang cakap fara ni GF aku..ish3 tak patut,"kalau betul pon ape salahnye aku pon muka ala2 pakistan"



kan2 macam adik beradik kan...dorang ni asyik bersama jew,lagi sorang tu  Acha Mahfar
sudah bersuami,harap maklum....



Ni hasil Kerja Tangan Atau Kaki  Amir Naufal NA so bijak,walaupun berbekalkn dengan 
camera  DSLR nikon basic jew,die berusaha nak dapatkn hasil yang menarik..Dan hasil kali ni berpuas hati
dan sonok!!



tertanya2 pokok ape ye kat belakang tu...ada orang tu cakap macam dekat korea
aku tengok,macam dekat belakang umah nenek aku jew,yang dilanda banjir yang dah layu sekarang



Tempat ni memang smart gila, memang sunyi la tempat ni,yang best tu acha sama fara ok jew
dengan tempat cam ni..


.......
...


Tamat la sudah ni  shoot kali ni,port ni yang last sekali paling panas 
dan paling meletop....dan thanks jugak acha dan fara,sudi jalan2 sama kami
dan tak lupa jugak amir yang belanja air tebu,,yang tak beberapa sen jew...

Next time shoot tempat lain pulak..mungkin Bukit Cina!!
bye2 2minggu lagi!!

Tuesday, February 1, 2011

Happy Bday Princess Qaira

Location : Grand Seasons
30Jan2011

Happy bday to my Anak saudara NurQaira..
yang ke 2 
sila  View Vid di bawah ni

Pakbusu Takpat nak bagi hadiah,elaun tak masuk lagi.kalau masuk
pakbusu belikan hadiah ok,gula2 boleh kan??




Gelagat si Kairah,dah besau jadi model ok...


Model Extra Bagi Teater Terima Kasih Cinta


Untung la..Kedudukan aku akan jatuh..


Murni Ahmad & Shamsuri idris mama sama papa qaira


Rugi saya tak datang kalau datang ni,abis semua aku bedal




ceh2 yeye la potong kek tu..


tu2 nampak tak...baju hijau tu??Model tu

ok la setakan ni jew la aku lei kongsi2 gambar,kalau banyak2 nnt ade yang tak nk tgk anak
buah aku yang comel ni...

nantikan bday aku yang ke 20
Bye2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...